icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

recept dana

RUČAK KOJI ĆE SVI OBOŽAVATI: Ukusni podvarak sa kolenicom i čvarcima!

Podeli:

Kao prilog možete napraviti pire krompir ili proju.

foto: Bakina kuhinja
foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:


1 glavica kiselog kupusa, 1 puna kašika masti ili ulja, 1 velika glavica crnog luka, 1 suva kolenica, malo svežeg mesa (od vrata). lovorov list, biber...tucana ljuta, crvena mlevena,1 glavica belog luka.


Priprema:

 

Na ulju propržiti krupno sečen crni luk, kad se uprži dodati na recance kupus. Ako je kupus kiseliji, oprati ga.

 

foto: Bakina kuhinja

Pržiti malo kupus pa dodati kolenicu koju ste isekli na komade, meso, lovorov list tucana i slatka paprika .

Sve dobro izjednaćiti i još dinastati . Na kraju dodati seckan beli luk. Istresti u djuveč ili neku tepsiju .

Peći u rerni na 220 stepeni C da lepi se zarumeni. Uz podvarak ide proja.

 

 

Inicijalizacija u toku...