icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

recept

ODLIČNO IDE I SAMOSTALNO, I UZ RIBU, I UZ MESO: Najukusniji pasulj PREBRANAC po bakinom receptu — korak po korak

16.10.2020. 12:58h
Ko voli da jede prebranac, sledi odličan recept za ovo ukusno jelo... Detaljnije»
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

sumadija

16-10-2020 15:23h
Volim prebranac na pola kg pasulja dovoljno je tri glavice luka seckano na rebarca, przi se bez dolivanja vode i to na masti (u vreme bakino a i moje nije ni bilo zejtina) koristile su ga naše bake i majke samo za salatu i za kandilo kad se sveti vodica, malo suve domaće slaninice, po koja suva paprika, dok se kuva stavim i svezu papriku. Kad je luk i pasulj gotov dodam mlevene tucane paprike i biber, promešam, odgore poredjam domaće slaninie ili suve krmenadle i pravac rerna.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: