icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

recept dana

SOČNO, MEKANO MESO IZ RERNE ĆE VAS ODUŠEVITI: Uz ovaj recept napravite savršenu TELETINU!

Podeli:

Pozovite goste na ručak....

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako ne želite da pripremite teletinu, možete i svinjetinu na ovaj način. A tajna u tome je što se meso peče na niskoj temeraturi nekoliko sati u marinadi i sopstvenom soku.

 

Sastojci:

 

2 kg teletine

3 kašike pavlake

2 kašike dižon senfa

so, biber

 

Priprema:


Pomešajte pavlaku, senf, so i biber. Meso osušite ubrusom. Premažite meso marinadom i stavite u kesu za pečenje. Dobro vežite kesu. Ostavite meso u kesi na sobnoj temperaturi sat vremena. Zatim ga stavite u rernu i pecite na 110°C nekih 5-6 sati. Presecite kesu i meso je spremno.

 

jelo, kofte, Meso
foto: Profimedia

 

 

Inicijalizacija u toku...