icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

divan doručak za 10 minuta

HLEB, KAČKAVALJ + JEDAN TAJNI SASTOJAK! Dodajte OVO u TOPLE SENDVIČE i dobićete ČAROBNU kombinaciju ukusa (RECEPT)

Podeli:

U klasični topli sendvič dodajte jedan sastojak i uživajte u doručku iz snova...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sastojci:

 

4 parčeta hleba

1 slatka jabuka

6 kriški gaude

maslac

 

Priprema:

 

Napravite dva sendviča od sira i jabuka. Premažite spoljašnje strane hleba maslacem. Zagrejte tiganj i stavite i sendviče. Pritisnite ih drugim tiganjem ili nekom težom daskom i pustite da se peku otprilike tri minuta, sve dok ne poprime lepu smeđu boju.

 

Sklonite „teg“, okrenite sendviče i pecite ih još nekoliko minuta.

Po želji, možete dodati zapečenu slaninu!

 

 

Inicijalizacija u toku...