icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

da li ste znali?

NEMOJTE BACATI BAJATI HLEB, VEĆ POGLEDAJTE OVAJ TRIK: Za 5 minuta ga možete omekšati i ponovo jesti!

Podeli:

Savet koji je uštedeo novac i vreme mnogim domaćicama.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovo je vrlo jednostavan i delotvoran trik zbog kojeg ćete imati veliku uštedu, jer se često dešava da bajat, stari hleb bacamo.

 

Stari hleb stavite pod mlaz vode iz česme, tek da se malo navlaži, a onda u zagrejanu retnu na oko 180 stepeni. Ostavite ga tako na par minuta.

Dobićete svež hleb sa hrskavom koricom.

 

hleb, kriška hleba, beli hleb, kuhinja
foto: Profimedia

 

Ukoliko je hleb načet, vodite računa da na tom delu ne dođe u dodir sa vodom jer vam trik neće uspeti.

 

Svakako, hleb uvek držite u papirnoj kesi da bi sačuvao svežinu.

 

 

 

Inicijalizacija u toku...