icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Iznenadićete se!

OVDE SVI GREŠE KADA PRAVE PALAČINKE: Evo šta su profesionalni poslastičari dugo krili od javnosti!

20.05.2019. 12:32h
Palačinke su jedan od najčešće pravljenih deserata, brzo su gotove i smesu je vrlo jednostavno napraviti. Ipak, mnogima se dogodi da im palačinke ispadnu žilave, ali uz trik ...... Detaljnije»
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari. Molimo vas da vodite računa o pravopisu, dužini komentara i ne pišete komentare velikim slovima. Glossy redakcija zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje, psovke, uvrede, kao i komentari koji se odnose eventualne greške ili na Glossy uredjivačku politiku takodje neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Glossy redakcije, već samo autora komentara! Vaše sugestije ili primedbe možete da pošaljete na redakcija@glossy.espreso.rs. Hvala.

Komentara: 8

Кипераш

28-06-2016 18:01h
Е, баш ћемо и то да пробамо!

Snezana

29-06-2016 15:42h
Treba umesto obicne staviti kiselu vodu. :)

Ja

29-06-2016 16:49h
Ja uvek dodam kiselu vodu,i nikad mi nisu zilave

Tata

30-06-2016 21:32h
Ja volim žilave palačinke !

ana

31-07-2016 14:29h
@Tata
hihihi i ja :)

Vesnna

31-07-2016 02:25h
Jednom mi se uzasno prijele palacinke ali nisam imala ni kiselu vodu ni mleko u frizideru (retko ih kupujem jer ih ne pijem) pa sam kao zamenu uzela pivo. Super su ispale, malo tamnije, ali veoma ukusne. Nisam se nikada zamajavala odvajanjem belanceta od zumanceta....ta ne pravim snenokle! Bitno je da se u smesu sipa i ulje pa posle ne mora da se podmazujete tiganj a i da smesa malo "odsedi" u frizideru (10ak min).

gastronom

01-08-2016 20:03h
To sto ste vi napisali je recept za tzv americke palacinke tu se moze dodati i malo praska za pecivo. Domace palacinke se lrave od celih jaja mleka i brasna a moze i ,kako su napisali u komentarima,dodati kisela voda ili pivo

01-08-2016 21:10h
ja kad pravim palacinke nikad ne odvajam nista ali zato dobro umutim prvo jaja dok ne dobijem tvrdji slag onda dodajem mleko pa opet dobro umutim zatim brasno i na vrh noza prasak za pecivo testo mutim na gusto pa ga razredjujem vodom da ublazi miris jaja i nikad nisu zilave cak ni posle dva dana ali nikad ne docekaju toliko
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: