icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Pronašli smo način

3... 4... Zimnica: OVAKO se ledi i čuva paradajz!

Podeli:

  • 4
Obogatite vašu zimnicu na pravi način...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Jednostavno i brzo možete zalediti paradajz i kada vam bude trebao tokom jesenjih ili zimskih obroka, piše Stvar ukusa. Za 30- tak minuta ga možete odlediti i dodati u vašu omiljenu čorbu ili salatu. Ovako pripremljen paradajz može da stoji i do 6 meseci.

 

Đakonije sa najukusnije trpeze: Na Sulejmanovom dvoru su jeli ovo (FOTO)

 

Sastojci:

 

pola kilograma paradajza

 

Priprema:

 

Operite i dobro posušite paradajz. klonite zeleni deo paradajza.
Stavite paradajize u kesu za zamrzivač sa što manje vazduha. Položite ih i ostavite u zamrzivaču da se zalede. Zaleđen paradajz može da stoji i do 6 meseci.

 

Jedite PICU i mršavite: Dokazana teorija o ishrani u kojoj možete da gubite kilograme!

 

Proces odmrzavanja je veoma jednostavan - izvadite paradajz iz zamrzivača. Sačekajte 30- tak minuta (on će još biti blago zaleđen), lagano oljuštite koru i spreman je za upotrebu ili serviranje.

 

Sa sajta Stvar ukusa pročitajte i:

 

9 recepata za savršenu zimnicu
 

Kako da izaberete savršeno voće za slatku zimnicu

 

9 saveta za savršenu zimnicu

 

Kako da brzo i lako oljuštite paradajz

 

Slatko od dunja

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...