icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

SPREMITE ZIMNICU

Recept sa juga Srbije: Spremite ajvar kao naše bake

01.09.2016. 22:47h
Omiljeni namaz po savršenom receptu... Detaljnije»
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari. Molimo vas da vodite računa o pravopisu, dužini komentara i ne pišete komentare velikim slovima. Glossy redakcija zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje, psovke, uvrede, kao i komentari koji se odnose eventualne greške ili na Glossy uredjivačku politiku takodje neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Glossy redakcije, već samo autora komentara! Vaše sugestije ili primedbe možete da pošaljete na redakcija@glossy.espreso.rs. Hvala.

Komentara: 3

Kiki

02-09-2016 08:58h
30kg paprike i 200 gr soli???

NADA

02-09-2016 09:04h
RECEPTU SAMO FALI BELI LUK, PO UKUSU, DA BI BIO SAVRŠEN!!!!

22-09-2016 22:45h
@NADA
Svasta. Ajvaru se nikada ne dodaje beli luk. Beli luk moze, eventualno, u pindzur, ali ne i u ajvar.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: