icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Posno

Jabuke sa suvim grožđem i orasima: Za buđenje svih čula - dodajte med, i nećete pogrešiti!

Podeli:

  • 4
Smesa kojom ćete napuniti jabuke napraviće pravi #boom na vašoj trpezi. Ovaj zdravi, slatki i posni slatkiš savršen je za sve prilike.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

4 velike kisele jabuke

 

100 g jezgra oraha

 

4 supene kašike meda

 

Supena kašika suvog grožđa

 

Priprema:

 

Jabuke ne treba ljuštiti. Nožem ili kašičicom izvaditi sredinu jabuke vodeći računa da donji deo ostane čitav. Izmrviti orahe i pomešati ih sa suvim grožđem.

 

Jabuke na poseban način: Sočne i zapečene gotove za 10 minuta (RECET,VIDEO)

 

Ovom smesom napuniti jabuke. Kuvati jabuke (najbolje na pari) 15 minuta. Med se dodaje neposredno pred serviranje.

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...