icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Sočno

Kremasti desert: Puding od japanske jabuke sa dodatkom suvog grožđa

Podeli:

Ovaj veganski slatkiš će vas omađijati...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sastojci:

 

3 japanske jabuke


1 kašika suvog groža


1/2 kašicice cimeta

 

Priprema:

 

Uklonite peteljke i listiće sa japanskih jabuka. Stavite japanske jabuke i cimet u blender. Blendujte oko minut da bi se dobro zgusnulo. Ovo će istovremeno i blago zagrejati puding.

 

Bezgrešan za vaše zdravlje: OVAJ čokoladni premaz oduševio je vegane

 

Prebacite puding u činijicu. Dodajte suvo grože i malo narendanog muškatnog oraščića.

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...