icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

apel za pomoć

NAŠE MALO NJEMU JE SVE: Budimo humani i olakšajmo život malom Aleksi!

Podeli:

Aleksa je dete iz treće blizanačke trudnoće. Rođen je sa cerebralnom paralizom i još uvek nema ni jednu motornu funkciju. Ne sedi samostalno, ne hoda, još ne govori i hrani se preko gastro stome.

foto: fondacija budi human
foto: fondacija budi human

Posle operacije rizotomije koja je obavljena u Turskoj, Aleksi se smanjio spazam pa su mu sada neophodne stalne rehabilitacije kako bi se povećale šanse za efikasnost tekućeg lečenja. Takođe mu je zbog problema sa disanjem ugrađena trajna traheostoma, za koju je na mesečnom nivou potrebno izdvojiti značajnu sumu novca, kao i za održavanje aparata, katetere, fizioloske rastvore, gaze i ostali medicinski potrošni materijal.

 

Olakšajmo Aleksi život i omogućimo mu sredstva za napredak i potrepštine koje njemu život znače, a porodica nije u mogućnosti da izdvoji.

 

Pomozimo Aleksi! Upišimo 71 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

 

Naše malo Aleksi je sve! Budimo humani!

 

Slanjem SMS poruke: Upišimo 71 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human71 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-419166-86

Uplatom na devizni račun: 00-540-0001028.9
IBAN: RS35160005400001028976
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Inicijalizacija u toku...