Cecin dečko najstrašnije iskoristio pevačicu: Ni ona od njega nije ovo očekivala!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Aleksandar Jovović, Printscreen/ Instagram/ Ceca Ražnatović

udarila ga slava u glavu!

Cecin dečko najstrašnije iskoristio pevačicu: Ni ona od njega nije ovo očekivala!

Pre nego što je smuvao pevačicu, Aleksandar Jovović je za modni angažman tražio 500 evra, a sada zahteva šest puta više para. Ražnatovićeva neće više da ga angažuje jer krije da je bila u vezi s njim
Objavljeno:

Zanimljivo je da je i za angažman u pevačicinom spotu za pesmu „Dobro sam prošla“, pre godinu i po, dobio 500 evra. Da ne grešimo dušu, taj novac je uzeo pre nego što su počeli vezu.

- Kad je javnost saznala da je bio s Cecom, Aleksandar se istripovao da je manekenska zvezda. Zovu ga sa svih strana, a sve to zahvaljujući vezi s pevačicom. Međutim, on je počeo da bira poslove i zahteva ogromne honorare. Tako je nedavno, kada su ga pozvali da reklamira jedan brend, bio izričit: „Slikaću se samo za 3.000 evra“. Zbog toga ima sve manje posla - otkriva dobro obavešten izvor.

Posle raskida Ceca i Aca su ostali prijatelji. Uprkos tome, pevačica ne želi da ga angažuje za spotove za pesme s novog albuma „Autogram“, koji je objavila prošle nedelje i koji je već postao veliki hit.

foto: Dragan Kadić

- Iako bi Ceca mnogo volela Jovovića u nekom spotu jer je lep i zgodan, neće da ga pozove jer na sve načine pokušava da zataška vezu s njim - zaključuje izvor. (Espreso.co.rs / Kurir.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.