Tamara i Simon de Karić pokazali prve fotke ćerkice Simone! Da li je na tatu ili mamu?
Foto: Tijana Vuković

UŽIVAJU U RODITELJSTVU

Tamara i Simon de Karić pokazali prve fotke ćerkice Simone! Da li je na tatu ili mamu?

Od kada su pre dva meseca dobili Simonu, supružnici Tamara i Simon Dekarić ne skidaju osmehe s lica i uživaju u svakom trenutku provedenom sa svojom mezimicom, iskreno priznajući da je ona definitivno promenila i učvrstila njihov emotivni odnos
Objavljeno: 11:54h

Za ovo leto par je osmislio velike planove, a jedan od najvažnijih jeste organizacija venčanja u Americi, na kojem bi ugostili svoje tamošnje prijatelje.

- Venčanje u Americi upriličićemo čim Simona malo poraste, jer je to dugačak put. Mislim da će taj dan biti još posebniji za nas jer će na njemu biti naša mala princeza. Komplikovano je isplanirati ovogodišnje letovanja, jer sada imamo malu bebu o kojoj treba brinuti i kojoj neće prijati velika putovanja. Potreban nam je odmor, posebno Tamari, ali odlučićemo se za neku bližu destinaciju – ističe Simon, a Tamara kroz smeh objašnjava:

foto: Tijana Vuković

- Imamo želju da negde otputujemo jer dugo nigde nismo išli, prvo zbog trudnoće, a posle i porođaja. Nju nećemo voditi, još je mala i to bi joj bio samo napor. Sigurno će nam nedostajati i poželećemo da joj se što pre vratimo pa ne znam da li će naš odmor trajati duže od dan-dva – zaključuje Tamara.

(Espreso.co.rs/ Story.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.