Lukasova ćerkica proslavila rođ: Mala je isti tata, a evo šta je dobila od ćaleta! Nije baš kao za Anastasiju, ali... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram/aleksandar_vuksanovic_official

special gift

Lukasova ćerkica proslavila rođ: Mala je isti tata, a evo šta je dobila od ćaleta! Nije baš kao za Anastasiju, ali... (FOTO) (VIDEO)

Viktorija Vuksanović, ćerka folk zvezde Ace Lukasa, juče je proslavila peti rođendan u svom domu u krugu svojih drugara.
Objavljeno: 13:15h

Je l to stvarno njeno lice? Džajinica otkrila kako izgleda bez šminke i zaprepastila sve! (VIDEO)

- Kupili smo joj svašta. Brdo igračaka, nakita, sve što voli. Vrlo se obradovala. Ja sam joj kupio set šminke, pošto voli da se ulepšava na taj način. Prava šminka je u pitanju. Ona stalno od Sonje krade šminku, to nam je veoma zabavno. I moram da naglasim da nikada ne napravi haos. Ona tačno zna šta treba da uzme i kako se to koristi. Prava je mala pametnica - otkrio je pevač.

Aca je svojoj naslednici čestitao rođendan i putem svog Instagram naloga, gde je okačio kolaž sa njenim najslađim fotografijama. Taj gest raznežio je njegove fanove, koji su se pridružili čestitkama i ponovo istakli da je ona „mala kopija njega”.

Srećan rođendan mojoj princezi!❤

A photo posted by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.