Jake reči Ivice Ilieva! Prošli smo golgotu, ali ipak postavljamo STANDARDE! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

OTKRIO KLJUČ DOBRIH PARTIJA CRNO- BELIH

Jake reči Ivice Ilieva! Prošli smo golgotu, ali ipak postavljamo STANDARDE! (FOTO)

Sportski direktor Partizana rekao je da veruje da će fudbaleri tog kluba osvojiti prvenstvo Srbije i naglasio značaj podrške navijača
Objavljeno: 17:23h

Klub iz Humske na poslednje dve utakmice, od kada je pretekao Crvenu zvezdu na tabeli Super lige Srbije, ima veliku podršku navijača, a Iliev je ocenio da je to zato što su ljudi - prepoznali istinu i situaciju u kojoj se klub nalazi - po rečima Ilieva.

foto: Marina Lopičić

- Sigurno je da nam mnogo znači. Moram da napomenem da su oni prepoznali istinu i situaciju u kojoj se klub nalazi. Sama utakmica s Vojvodinom je bila spektakularna, 22.000 gledalaca... Svi u klubu smo ponosni na to. Usledila je utakmica protiv Voždovca, a publike nije bilo na stadionu. Bilo je, nesvakidašnje navijanje, postavljamo standarde, menjamo neke ustaljene principe. To zajedništvo igrača s publikom posle utakmice je bilo predivno- rekao je Iliev.

- Oseća se to nešto sto u prethodnih godinu i po, dve nismo imali. Oseća se ta neka energija, zajedništvo, koje prelezi sa terena, preko tribina, generalno kroz sam grad, to zajedništvo. To me raduje. Za to smo se borili i to je najveća pobeda Partizana- dodao je on.

Utakmica između Radničkog iz Niša i Partizana igraće se u sredu od 19.00.

BONUS VIDEO: Božidar Maljkovic: Naše je da pobeđujemo

(Espreso.co.rs/ Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.