JOVIĆ SVESTAN PADA U DRUGOM POLUVREMENU: Nismo smeli da dozvolimo ovo, sada će svi igrati protiv nas na isti način!
Foto: Starsport©

prvi utisci

JOVIĆ SVESTAN PADA U DRUGOM POLUVREMENU: Nismo smeli da dozvolimo ovo, sada će svi igrati protiv nas na isti način!

Stefan Jović zadovoljan igrom, ali upozorava na pad koncentracije

Objavljeno: 16:45h

Srbija je savladala Portoriko rezultatom 94-77 i tako došla do druge pobede na šampionatu, ali je navijačima glavobolju zadala igra naše selekcije u drugom poluvremenu.

Plejmejker Srbije Stefan Jović istakao je da je Srbija odigrala dva različita poluvremena, ali da je na kraju najvažnija pobeda koja nije dolazila u pitanje.

Srbija je razbijala Portoriko u 2. kolu Mundobasketa, ali je u drugom poluvremenu imala veliki pad i dozvolila je da razlika drastično padne.

- Dva različita poluvremena koja smo odigrali. Sigurno da trećom četvrtinom i celim drugim poluvremenom ne možemo da budemo zadovoljni. Niko ovde nije došao sa belom zastavom, svi su napaljeni protiv nas. I u Beogradu i ovde smo im nametnuli svoj stil igre i pretrčali ih. Bez energije smo igrali u nastavku, jesmo mlada ekipa, ali tražimo agresivnost kroz odbranu, izgubili smo to i to ne bi smelo da se dešava - rekao je Jović posle meča.

Umor nije bio problem.

- Mislim da nije. Imamo uvek taj trening oporavka i to je nešto što nam odgovara za tonus mišića i kroz vežbe. Nema tu mnogo zahtevnih stvari. Jednostavno, nismo smeli da dozvolimo ovo u drugom poluvremenu i svako ko nas bude skautirao igraće na isti način - naznačio je Jović.

- Mnogo je bitno da ostvarujemo pobede čak i kada ovako odigramo. Da se malo spustimo i mi. Nismo poteleti, ali smo puni samopouzdanja, što se vidi i po nama kako otvaramo svaku utakmicu, bez obzira na protivnika. Nikome se to ne dopada, ne smemo da radimo i dopuštamo te stvari.

Povreda Avramovića?

- Nemam predstavu, znam samo da je tražio izmenu, nadam se da nije ništa strašno. Jak je on, izdržaće - zaključio je Jović.

Bonus video:

01:11

Trening reprezentacija


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.