Srpski košarkaši složni: To je cena koju treba da platimo! (FOTO)
Foto: Fonet

uče na greškama

Srpski košarkaši složni: To je cena koju treba da platimo! (FOTO)

Dobar stav imaju naši reprezentativci pred meč sa iskusnim Francuzima
Objavljeno: 20:25h

Francuska je u prvom kolu glatko izgubila od Australije, a onda pobedila Kinu.

- Francuska ima ogroman kvalitet, mnoštvo medalja iza sebe, NBA sezonu prstenova. Pričamo o jednoj od najboljih reprezentacija na svetu, tako da ćemo odigrati kao i prethodne tri protiv njih: čvrsto, probaćemo da igramo svoju igru, da trčimo mnogo, budemo agresivni, to je jedini put koji treba da koristimo na ovom turniru da bismo dobijali utakmice - rekao je Mačvan.

foto: Fonet

Plejmejker Marković kazao je da Australija nije iznenadila njegove saigrače.

- Nisu nas iznenadili, znali smo da imaju mnogo kvalitetnih igrača. Skoro pola njih je u NBA, igraju jednu mušku košarku. Mislim da smo se nosili kvalitetno, ali poslednja tri-četiri minuta smo spustili gard, što su oni iskoristili i otišli na neku nezasluženu razliku. Rezultat nije merilo igre koju smo pokazali - rekao je Marković.

On je takođe kazao da je Francuska ozbiljan protivnik.

- Oni znaju da igraju. Preiskusni su, iako nekada izgledaju kao da kalkulišu. Mislim da se i oni spremaju za četvrtfinale. Suludo je nekoga birati jer ko iz one grupe može da bude lak, sve četiri ekipe odande ujednačene. Mislim da su svi fokusirani na taj meč koji može da te odvede do medalje - rekao je Marković.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.