EVO ŠTA SE DESILO SA VLASNIKOM PLAŽE U BARU KOJI JE NAPRAVIO SKANDAL: Muslimansku porodicu VREĐAO zbog BURKINIJA!
Foto: 192 Printscreen

REGION NA NOGAMA

EVO ŠTA SE DESILO SA VLASNIKOM PLAŽE U BARU KOJI JE NAPRAVIO SKANDAL: Muslimansku porodicu VREĐAO zbog BURKINIJA!

Pre nekoliko dana na bazenu na kupalištu Rocky beach u Baru desio se incident kada se maloletna I. A. u burkiniju kupala u bazenu

Objavljeno: 13:49h

Baranin Dragan Đ. (64), vlasnik plaže na kojoj se desio incident čiji snimak kruži društvenim mrežama, a na kom se vidi kako kako se raspravlja s porodicom devojčice koja se u burkiniju kupala u bazenu, uzeo je sedam dana "da odmori od svega što mu se dogodilo", saznaje Telegraf.rs.

Sinoć je ministar policije Crne Gore Filip Adžić rekao da je Dragan Đ. juče doveden na razgovor u policiju, ali za sada nije poznato da li je protiv njega podneta krivična prijava.

Tim povodom nazvali smo Dragana Đ. kako bismo čuli i njegovu stranu priče, ali na telefon nam se javio muškarac koji je rekao da je Dragan uzeo sedam dana "da odmori od svega što mu se dogodilo". Ta osoba je dodala da nije ovlašćena da priča o drugim detaljima incidenta.

Podsetimo, pre nekoliko dana na bazenu na kupalištu Rocky beach u Baru desio se incident kada se maloletna I. A. u burkiniju kupala u bazenu. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi rasprava porodice maloletnice sa Draganom Đ.

Na snimku se čuje rasprava koja je nastala na privatnoj plaži koja je u njegovom vlasništvu.

"300 gostiju se buni protiv toga. Ja treba vama da se prilagođavam? Imate 1.000 drugih plaža, idite tamo, ovde ne možete. Kraj priče", čuje se na snimku kako vlasnik tera porodicu muslimanske veroispovesti.

"Mi ćemo da idemo, ali hoću da znam razlog", insistirala je žena koju je vlasnik plaže terao.

"Zato što mrzim muslimane", rekao je Dragan i tu se snimak naglo prekida.

Dragan Đ. je tim povodom najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv osobe koja je, kako ističe, montirala i objavila taj snimak na društenim mrežama.

On je za Primorski portal kazao da je iskidana njegova rečenica sa ciljem zloupotrebe.

"Na bazenu Rocky beach na Utjehi nije dozvoljeno kupanje u odeći i to je istaknuto na tabli koja se nalazi ispred kupališta", kazao je Đurović i dodao da mogu u burkini, hidžabu da se kupaju u moru kao što se i kupaju, ali ne i u bazenu.

Kako je dalje objasnio, svestan je da je snimak podeljen na nekoliko društvenih mreža, ali tvrdi da je video isečen tako da ga predstavi u negativnom svetlu.

"Prijavili su me, dao sam izjavu u policiji. Ja ću podneti krivičnu prijavu jer je snimak montiran, odnosno isečen, i tako objavljen. Ko živi u Baru, zna ko je Dragan. Čitav život živim sa muslimanima, imam prijatelje muslimane, u mojoj firmi radi 80 odsto muslimana, sarađujem sa njima, moji gosti su muslimani. Nikada nisam imao problema, ali su pravila za sve ista, nije dozvoljeno kupanje u bazenu u odeći iz higijenskih razloga", rekao je on.

Povodom ovog slučaja u ponedeljak uveče državne tužiteljke u ODT u Baru i VDT u Podgorici ocenile su da u radnjama zakupca privatne plaže u Baru, koji je oterao maloletnu devojku i njenu familiju s plaže zbog nošenja burkinija, nema elemenata bilo kog krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, saopšteno je portalu RTCG iz Uprave policije.

Ipak, sinoć je ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić saopštio da je "vinovnik incidenta na plaži u Baru doveden u prostorije Odeljenja bezbednosti Bar radi izjašnjenja".

Adžić je istakao da je reakcija policije bila brza, dodajući da očekuje adekvatan odgovor tužilaštva.

"Identifikovan vinovnik incidenta i doveden u prostorije OB Bar radi izjašnjena o okolnostima koje su se dogodile u mestu Utjeha", naveo je Adžić na Tviteru.

On je dodao da su o incidentu obaveštene tužiteljka ODT, u Baru, kao i tužiteljka u VDT, u Podgorici.

Detalji razgovora u policiji za sada nisu poznati.

Bonus video:

02:46

NA IZVORU SVETE PETKE I MUSLIMANI I KATOLICI TRAŽE LEK: Čudotvorna voda sa Kalemegdana donela je spas mnogim vernicima

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.