SIN RAMZANA KADIROVA OVOG MESECA PUNI 16. GODINA, A ZA ROĐENDAN OD TATE... Adam postao ŠEF, evo čime će se BAVITI
Ramzan Kadirov, Foto: EPA/YURI KOCHETKOV

DA LI JE MOGUĆE?

SIN RAMZANA KADIROVA OVOG MESECA PUNI 16. GODINA, A ZA ROĐENDAN OD TATE... Adam postao ŠEF, evo čime će se BAVITI

Saveznici čečenskog lidera pohvalili su Adama Kadirova, koji ovog meseca puni 16 godina, za njegovu hrabrost i čestitali mu na imenovanju

Objavljeno:

Adam Kadirov, 15-godišnji sin čečenskog lidera Ramzana Kadirova, postavljen je za šefa obezbeđenja svog oca.

Jedan od najviših bezbednosnih zvaničnika u Čečeniji, Zamid Čalajev, rekao je da je Adam imenovan za šefa bezbednosnog odeljenja čečenskog lidera.

Saveznici čečenskog lidera pohvalili su Adama Kadirova, koji ovog meseca puni 16 godina, za njegovu hrabrost i čestitali mu na imenovanju.

Mlađi Kadirov je u septembru izazvao osudu sveta, kao i nekih prokremljskih tvrdolinijaša, nakon što je njegov otac na društvenim mrežama objavio snimak na kome se vidi kako Adam udara i šutira zatvorenika optuženog za spaljivanje Kurana.

Ramzan Kadirov, Putinov saveznik, rekao je tada da je ponosan na svog sina i da poštuje Adama jer je stekao "ideale časti, dostojanstva i odbrane svoje vere".

Ramzan Kadirov
Ramzan Kadirovfoto: EPA-EFE/MIKHAIL METZEL/SPUTNIK/KREMLIN POOL

Agencija RIA je pre dva dana javila da je Adamu Kadirovu u oktobru dodeljeno zvanje Heroja Čečenije. Pres služba Ramzana Kadirova nije odgovorila na Rojtersov zahtev za komentar.

U nastavku pogledajte prilog o ratu u Ukrajini:

02:01

KORISTE SVOJ NAROD KAO ŽIVI ŠTIT Avram Izrael za Kurir izneo ZABRINJAVAJUĆE PODATKE: Otkud tu Rusija!? Vasiljević: Mosad je ZNAO

(Espreso/Kurir.rs/Index/Reuters)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.