Kakav car! Novosadski di-džej namagarčio srpski sistem i izbegao i kaznu, i zatvor! (FOTO)
Foto: Giphy

Bravo majstore

Kakav car! Novosadski di-džej namagarčio srpski sistem i izbegao i kaznu, i zatvor! (FOTO)

Student iz Novog sada koji povremeno pušta muziku po klubovima na Fejsu opisao kako je na suđenju izigrao policiju, sudiju i kompletan pravosudni sistem i na koji način je izbegao da plati kaznu od 5.000 dinara iili odlazak u zatvor
Objavljeno:
foto: Marina Lopičić

Sudija: Šta ti to treba u životu, što lepo sebi ne nađeš neki drugi, normalan posao? Ja: "NORMALAN POSAO"!? Ja sam student i ovo mi je jedini "vikend" posao kojim ne opterećujem fakultetske obaveze i makar malo mogu da finansiram svoj fakultet i poguram očeva bedna penzionerska primanja. U državi u kojoj generalno nema posla predlažete mi da se bavim nečim drugim!? Možda bi trebalo da počnem da dilujem po ulici pa da se ovde srećemo zbog mnogo ozbiljnijih zakonskih prekršaja!?

Sudija: Sad si već bezobrazan! Ja: Nisam, nego su vaša očekivanja nerealna za okruženje u kojem se nalazimo.

Sudija: Ja ne mogu ovo više, svaki dan ovako! Potpiši da si bio ovde i da odbijaš da platiš kaznu za remećenje javnog reda i mira u iznosu od 5000 dinara.

Ja: I to odbijam da potpišem!

Sudija: Slobodan si onda da ideš! I ne budi toliko drzak, sretaćemo se mi još, odazovi se na poziv sledeći put da ne šaljem ljude po tebe!

Ja: Ako, ako, kad bude razloga za privođenjem onda se pojavite slobodno, mogu i da Vam kleknem, na ove legalne pokušaje punjenja budžeta sitnim prekršajima mogu samo oštro odbojno da reagujem! Prijatno, doviđenja!

Posle 3 ročišta slučaj je zaveden kao zastareo..."

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.