Šta sada rade i kako izgledaju živi akteri filma Vidimo se u čitulji: Pustili stomake i bave se legalnim poslovima
Foto: Dragana Udovičić, Facebook

Gde su sada

Šta sada rade i kako izgledaju živi akteri filma Vidimo se u čitulji: Pustili stomake i bave se legalnim poslovima

Neki od njih više nisu živi, a šta je sa onim likovima iz ove priče koje nije progutao vrtlog 90-ih
Objavljeno: 08:44h

Dragan Nikolić Gagi

Sa 18 godina otišao sa drugom Pirketom (Slaviša Pavić) u inostranstvo i "pekao zanat" u Austriji, Italiji i Nemačkoj. Bio je blizak sa novobeogradskim gangom (kasnije nazvani "bežanijci"), a nije krio ni da se družio i sa Kristijanom Golubovićem, što, međutim, nije potrajalo.

foto: Print Screen Youtube

Avgusta 1993. odigrao se nezapamćeni revolveraški obračun u bašti restorana fudbalskog kluba "Bežanija". Gagi i Pirke su sedeli sa kafanskom pevačicom kada je uleteo Goran Marjanović zvani Goksi Bombaš sa ekipom. U pucnjavi je bilo mnogo ranjenih. Slaviša Pavić Pirke je ubijen, a Nikolić ranjen. Posle ovog događaja, umoran od takvog načina života, kako je sam govorio, Gagi se ponovo okrenuo inostranstvu. Obezbedio je grčke papire i u ovoj zemlji osnovao trgovinsku firmu. Njegovo ime i sve ono što je u Beogradu radio kao da je prekrio zaborav.

foto: Dragana Udovičić

Sve do januara 2000. godine i ubistva Arkana u hotelu "Interkontinental" za šta je optužen bivši policajac Dobrosav Gavrić iz Loznice, a za saučesništvo Milan Đuričić Miki i njegov brat od tetke Dragan Nikolić Gagi, koji je posle trogodišnjeg bekstva uhapšen u Austriji i izručen našoj zemlji. Negirajući da je u vreme ubistva uopšte bio u "Interkontinentalu" (već u stanu sa suprugom Cecom), Gagi je objasnio da je odlučio da se skloni kada je čuo da su njegovi bliski prijatelji pohapšeni i okrivljeni za trostruko ubistvo. Zemlju je, kako je rekao, napustio po savetu i uz znanje nekih visokih funkcionera MUP-a Srbije.

Gagi je optuživan da je sarađivao sa DB- om, da je čak po nalogu službe i učestvovao u trostrukom ubistvu u "Interkontinentalu".

foto: Dragana Udovičić

Gagi danas služi 30-ogodišnju robiju u požarevačkoj Zabeli. Vrele dane provodi kupajući se u olimpijskom bazenu koji mogu da koriste svi zatvorenici osim onih koji su u sedmom paviljonu i Alkatrazu. To su između ostalih: Radomir Marković, Milorad Ulemek, Zvezdan Jovanović, Sretko Kalinić, Aleksandar i Miloš Simović.

Jedina devojka u filmu - Sonja!

foto: Printscreen / Youtube

Postala je poznata rečenicom koja je u to vreme oslikavala ideologiju mnogih devojaka u našoj zemlji: ”Želim da budem poznata, da me svi znaju”. Kasnije se udala za Gorana Marića, kontroverznog biznismena koji je ubijen i spaljen u džipu na njivi u Dobanovcima 2009.

Sada je žena bivšeg fudbalera Nikole Lazetića i vlasnica nekoliko restorana.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.