VACIĆ: Srbi sa KiM su me zvali da dođem u Kancelariju DA RADIM!
Foto: Filip Plavčić

poziv koji se ne odbija

VACIĆ: Srbi sa KiM su me zvali da dođem u Kancelariju DA RADIM!

Vacić je rekao da se oko njegovog zaposlenja povela velika fama ali da on ne vidi šta je sporno s obzirom da je osnovno ljudsko pravo pravo na rad
Objavljeno:

- Sve sto je postojalo pre, s te strane, ja sam prilagodio”, ističe on naglašavajući: “Ja za svoje stavove sada smatram zvanične stavove Vlade Srbije", naglasio je Vacić.

Govoreći o svom današnjem mišljenju o Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću, Vacić ističe da su to Srbi nad kojima je izvršena nepravda. Na podsećanje da je jedan od njih osuđen zbog ratnih zločina a da se čeka presuda drugome, kaže “Ne bi imao komentar!”

Odgovarajući na pitanje šta sada misli o Velikoj Srbiji pošto je prva tačka Pokreta 1389 koji je predvodio bilo oslobođenje i ujedinjenja svih srpskih zemalja u jednu srpsku državu, kaže da više nije u toj organizaciji.

foto: Filip Plavčić

- Srpski narod nedvosmisleno živi van granica Republike Srbije i postoje jasne težnje srpskog naroda u okolnim zemljama za srećnijim životom. Mislim da je vaše pitanje zlonamerna insinuacija. Istu tu hajku koju vodite u SAD liberali vode protiv Trampa. I Tramp je rekao 'Učiniti Ameriku velikom'. Sada se spočitava nekome zato što je imao ideju da i Srbiju treba učiniti velikom - rekao je Vacić.

Dodaje da nije, kao pripadnik Pokreta, delegiran da radi u kancelariji vec kao neformalni ekspert za KiM, čovek sa velikim iskustvom.

Precizira da uslovna kazna zatvora od sedam meseci na koji je osuđen nije još istekla, a na opasku da to znači da je u momentu kada je dobio posao bio pod uslovnom kaznom kaže: “Jel to negde zakonom onemogućeno? Šta je sa resocijalizacijom lica? Ponašate se toliko totalitarno .. samo zato što sam srpski nacionalista koji je prihvatio da prati politiku Vlade Srbije i da revidira svoje stavove”

- Ja vas se ne bojim iako je sugerisano da ne treba da dodjem - ističe Vacić a na pitanje ko mu je sugerisao odgovorio je - “zli jezici”.

Bonus video:

ESPRESO TVITER Miša Vacić čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs / N1)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.