Gde su, šta rade i kako danas izgledaju legendarni glumci iz Mućki? (FOTO)
Foto: Promo

Only Fools and Horses

Gde su, šta rade i kako danas izgledaju legendarni glumci iz Mućki? (FOTO)

Serija „Mućke“ nedavno se našla na vrhu liste najgledanijih programa u istoriji britanske televizije
Objavljeno:

Miki Pirs (Patrik Mari)

foto: prtsc/iFL TV

Patrik Mari postao je poznat zahvaljujući ulozi Mikija Pirsa u “Mućkama”, ali je ovaj 60-godišnjak imao nekoliko teških godina nakon kraja serije. Nakon što je završio sa ulogom Rodnijevog prijatelja sklonom preterivanju, postao je profesionalni igrač pokera. Veliki je ljubitelj i navijač fudbalskog kluba Milvol.

Majk Fišer (Kenet Mekdonald)

foto: prtsc/BBCWorldwide

Kenet Mekdonald igrao je vlasnika paba “Ragina glava” Majka Fišera, ali i Ganera Nobija Klarka u “It Ain’t Half Hot Mum”. U seriji “The Last Detective” imao je niz pojavljivanja kao Piter Dejvison, ali je pretrpeo jak srčani udar i umro u 50. godini 2001. pre nego što je serija i prikazana. U “Mućkama” su odsustvo čuvenog Majka opravdali time što je “u zatvoru zbog pronevere”.

Triger (Rodžer Lojd Pek)

Rodžer Lojd Pek bio je jedan od najvoljenijih likova iz “Mućki”, čistač Kolin “Triger” Bol. Glumac je preminuo u 70. godini života nakon borbe sa rakom pankreasa, ali je pre toga imao manju ulogu u filmu “Hari Poter i vatreni pehar”, kao i seriji “Red i zakon”.

Deka (Lenard Pirs)

Lenard Pirs uglavnom je igrao u pozorištu, ali će zauvek biti upamćen po ulozi Deke u “Mućkama”. Igrao je u seriji od 1981. do svoje smrti 1984. Baster Merifild kasnije je ušao u seriju kao ujka Albert.

foto: prtsc/BBCWorldwide

Ujka Albert (Baster Merifild)

Heri “Baster” Merifild najpoznatiji je po ulozi ujka Alberta u “Mućkama” gde je igrao od 1985. kada je njegov lik stvoren zbog smrti Lenarda Pirsa. Baster je preminuo u 79. godini zbog tumora na mozgu.

(Espreso.co.rs / B92)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.