ALBANSKA PEVAČICA PONOVO PROVOCIRA OBUČENA U ZELENO OD GLAVE DO PETE: Evo kako je prošetala sa 16 godina STARIJIM
Rita Ora i suprug, Foto: Profimedia

moda na festivalu

ALBANSKA PEVAČICA PONOVO PROVOCIRA OBUČENA U ZELENO OD GLAVE DO PETE: Evo kako je prošetala sa 16 godina STARIJIM

Posle fijaska sa srpskom zastavom morala je nekako da se opravda

Objavljeno:

Slavnoj pevačici koja vuče albanske korene, Riti Ori nimalo nije strano da šokira ili provocira svojim izgledom. Često se pojavljuje na važnim događajima polugola, oskudno obučena ili u eksktravagantnim modnim izdanjima. Tako je i ovoga puta bilo u Veneciji.

Ne samo na crvenom tepihu, Rita Ora voli da privuče pažnju i dok se šeta sa svojim 16 godina starijim mužem, režiserom i glumcem Taikom Vaititijem. Njih su paparaci snimili dok su paradirali Venecijom uoči Filmskog festivala.

I dok je Taika bio u krajnje običnom crno-belom izdanju sa sve mokasinama na nogama, poput pravog Italijana, Rita se i ovog put odlučila za potpuni konrast. Ona je od glave do pete bila občena u zelenu boju. Naime, na sebi je imala zeleni providan komplet - strukirani sako koji je ove sezone u trendu i "sirena" pantalone čije se nogavice šire pri dnu. I za kraj, kao pečat na celokupan izgled, slavna Albanka stavila je zeleni šešir sa ogromnim obodom na glavu.

Inače, simbolika zelene boje u psihologiji ima dvojako značenje. S jedne strane simbolizuje život, rast i maldost, dok s druge strane, povezuje se i sa zavišću i pohlepom.

BONUS VIDEO:

03:55

Dua Lipa

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.