EVO KAKO SE PRAVI GLAZURA ZA TORTU: Recept za ganaš od CRNE i BELE čokolade će vas OBORITI sa NOGU

  • <p>Stajanjem ganaš postaje sve gušći, pa ako ga koristite kao krem, najbolji i najkremastiji je 1-2 dana od dana pravljenja</p>
  • <p>Stajanjem ganaš postaje sve gušći, pa ako ga koristite kao krem, najbolji i najkremastiji je 1-2 dana od dana pravljenja</p>
  • <p>Stajanjem ganaš postaje sve gušći, pa ako ga koristite kao krem, najbolji i najkremastiji je 1-2 dana od dana pravljenja</p>
  • <p>Stajanjem ganaš postaje sve gušći, pa ako ga koristite kao krem, najbolji i najkremastiji je 1-2 dana od dana pravljenja</p>
  • <p>Stajanjem ganaš postaje sve gušći, pa ako ga koristite kao krem, najbolji i najkremastiji je 1-2 dana od dana pravljenja</p>
  • <p>Stajanjem ganaš postaje sve gušći, pa ako ga koristite kao krem, najbolji i najkremastiji je 1-2 dana od dana pravljenja</p>