LISTOVI KISELOG KUPUSA U TEGLI ZA NAJBOLJU SARMU: Starinska zimnica za koju je potrebno samo 3 sastojka
Listovi kiselog kupusa u tegli, Foto: Printscreen/Youtube/ Sherpica Recipes

tradicionalno

LISTOVI KISELOG KUPUSA U TEGLI ZA NAJBOLJU SARMU: Starinska zimnica za koju je potrebno samo 3 sastojka

Tri sastojka su potrebna za listove kiselog kupusa u tegli od kojih ćete napravite najbolju sarmu

Objavljeno: 18:26h

Kiseli kupus je jedna od najpoznatijih zimnica u našoj zemlji, a isto tako i jedna od najboljih.

Od njega domaćice prave sjajne zimske specijalitete - sarmu, podvarak...

Sada su pred vama listovi kiselog kupusa u tegli od kojih ćete moći da napravite najbolju sarmu.

Nećete morati da kiselite u buretu ako nemate vremena, a ova zimnica je gotova brzinom svetlosti.

Kiseli kupus, Listovi kiselog kupusa u tegli
foto: Printscreen/Youtube/ Sherpica Recipes

Potrebna su vam samo tri sastojka za ovaj recept

kiseli kupus

voda

so - 1 kašika na litar

Kiseli kupus, Listovi kiselog kupusa u tegli
foto: Printscreen/Youtube/ Sherpica Recipes

NAČIN PRIPREME

Podelite glavice na listove. Oni se uvijaju u rolne i poređaju se u tegle.

Dopunjuju se posoljenom vodom i zatvaraju se poklopcima.

Kiseli kupus, Listovi kiselog kupusa u tegli
foto: Printscreen/Youtube/ Sherpica Recipes

Tegle se kuvaju u vodi pola sata.

Posle se čuvaju na hladnom. Sterilisani listovi kupusa se koriste za sarme.

Bonus video:

02:49

KAKO DA VAM ZIMNICA TRAJE I DO TRI GODINE: Sremice otkrivaju glavni sastojak (KURIR TV)

(Espreso/Bonapeti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.