KORNJAČA TENK TREĆI PUT U BEKSTVU, S PRAVOM GA ZOVU HUDINI: Nikom nije jasno kako mu polazi za rukom
Koenjača, Foto: printscreen/youtube/ The Fish Whisperer

zanimljivo

KORNJAČA TENK TREĆI PUT U BEKSTVU, S PRAVOM GA ZOVU HUDINI: Nikom nije jasno kako mu polazi za rukom

Kornjača u bekstvu

Objavljeno: 16:02h

Ako ste ikada bili u bolnici za životinje u dolini Mahoning, možda ste videli kornjaču Tenka, ili ste barem čitali o njemu na internetu, piše Djole dog.

27. septembra je otkriveno da je nestao.

Kornjača
foto: printscreen/youtube/ The Fish Whisperer

"Mislim da je shvatio da će ga dr Majk uvesti za sezonu, i jednostavno je odlučio da krene u avanturu", rekla je Megan Mekfarland, veterinarski tehničar u bolnici za životinje u blizini Lehighton.

Ona kaže da Tenk živi na imanju sa svojim vlasnikom i bolničkim veterinarom dr Majkom Nelsonom. Tenk je bio napolju u svom oboru kada je pobegao tokom noći sa četvrtka na petak ujutru, piše WNEP. Tenku ovo nije prvi put da se provuče pored žičane ograde.

Zovu je Hudini

"Zovem ga Hudini. Ovo je verovatno treći put da se oslobodio. Pronašli smo ga prethodna dva puta, očigledno relativno blizu. Poslednji put je bio nestao možda oko dve nedelje", MekFarland. Ali ovaj put je drugačije; ljudi koji ga vole zabrinuti su da bi mu hladnije vreme moglo naškoditi.

Mc Farland traži od svakog ko živi ili putuje u oblasti Blakeslee Boulevard Drive, u blizini bolnice za životinje, da bude u potrazi za Tankom. U bolnici za životinje se nadaju da će pronaći Tenka, a kada to učine, staviće mu GPS tragač, navode oni.

02:05

TVOJA PETARDA, MOJ ŽIVOT! Apel članova Animal Rescue Serbia: Nemojte bacati petarde, za praznike strada NEKOLIKO HILJADA ŽIVOTINJA

(Espreso/Alo/Slobodanka Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.