MLADENCI IZ SRBIJE USRED SVADBE ZAVRŠILI U ŠTALI: Desilo se nešto što će svi PAMTITI DOK SU ŽIVI
Foto: Nebojša Mandić

NEVEROVATNO

MLADENCI IZ SRBIJE USRED SVADBE ZAVRŠILI U ŠTALI: Desilo se nešto što će svi PAMTITI DOK SU ŽIVI

Sam događaj podelila je Ankica iz Srbije koja je, navodi, prisustvovala situaciji

Objavljeno:

Mladi bračni par iz Srbije pamtiće svoju svadbu ne samo po dobrom provodu već i po jednom neobičnom "pozivu" koji im je na trenutak celo slavlje stopiralo. Bilo je to, na njihovu radost, obaveštenje direktno iz štale koje je označavalo da im se krava teli. Ostavivši sve, otišli su u štalu i pomogli na da svet dođe novi život.

Sam događaj podelila je Ankica iz Srbije koja je, navodi, prisustvovala samoj situaciji. Sve se dogodilo u njenom rodnom selu, gde su inače, kaže, uglavnom vredni ljudi. Objašnjavajući da se radi o vrednim i sposobnim ljudima nije se začudila onog trenutka kada su u sred svadbe mladenci otišli u štalu i pobrinuli se za kravu i tele.

"Otišli na svadbu u susedno selo, pogledali kamere u štali, videli da se krava teli, vratili se, pomogli da na svet dođe tele, istuširali se, opet sredili i vratili na veselje. Mladi bračni par, moje komšije", napisala je ona.

Takođe, dodala je da se radi o sposobnim i vrednim mladim ljudima. Te da se, iako je znala da su spretni i da im ovo nije prvi put, oduševila kada je videla da su sve odradili kao od šale, jer je, kaže, to njima to normalno.

"Život u skladu sa prirodom"

Sam događaj oduševio je mnoge Srbe koji su svoje oduševljenje napisali u komentarima

"Bravo za mlade domaćine. Kamo sreće da ih ima više i da oni budu primer za ugledanje", "Ja se ne bih ni vraćala, ostala bih da gledam kravu i tele", "Život u skladu sa prirodom", "Kakvi ljudi, ja bi ih poželela za komšije", pisali su neki u komentarima.

Takođe, ova situacija podsetila je neke na detinjstvo ali i koliko je život na selu zahtevan i koliko zahteva posvećenost.

"Ništa lepše od teleta, podsetili ste me na detinjstvo. Živela sam to na raspustu kod babe i dede na selu. Predivna uspomena. Dobar znak za mladence, srećno", "E, o tome ja pričam stalno kada je reč o tim ljudima. Seosko domaćinstvo i životinje zahtevaju svakodnevnu brigu i posvećenost. Ne mogu se same nahraniti, niti zemlja sama obraditi. Kapa dole za sva odricanja", bili su još neki komentari ispod ovog tvita.

Bonus video: MEDVED TERORIŠE SELO KOD NOVOG PAZARA! Meštani u štrahu za najmilije: Šljive i stoka, to je sitno, ali ŠTA AKO NAPADNE DECU?

03:03

MEDVED TERORIŠE SELO KOD NOVOG PAZARA! Meštani u štrahu za najmilije: Šljive i stoka, to je sitno, ali ŠTA AKO NAPADNE DECU?

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.