OVA RUSKINJA JE NEKAD GAJILA KROMPIR I PARADAJZ PA JE POSTALA BELOSVETSKA RIBETINA: Atributi izazivaju "MALU SMRT"
Irina Šajk, Foto: prinstcreen/Instagram/irinashayk

paŽnja

OVA RUSKINJA JE NEKAD GAJILA KROMPIR I PARADAJZ PA JE POSTALA BELOSVETSKA RIBETINA: Atributi izazivaju "MALU SMRT"

Skoro celo svoje detinjstvo posvetila je uzgajanju krompira i paradajza, boreći se sa siromaštvom nakon što joj je otac preminuo, a majka ostala sama da brine o porodici

Objavljeno: 09:19h

U malom ruskom gradu Jemanželinsku, odrasla je jedna od najlepših žena sveta u jako teškim uslovima i imala je nimalo lako detinjstvo.

Skoro celo svoje detinjstvo posvetila je uzgajanju krompira i paradajza, boreći se sa siromaštvom nakon što joj je otac preminuo, a majka ostala sama da brine o porodici.

Kako pretpostavljate, put ka uspehu za Irinu Šajk nije bio lagan. Dečaci u školi često su je zadirkivali, nazivajući je "ona sa štapićima umesto nogu", što je ostavljalo trajne ožiljke na njenoj duši. Ova mlada devojka suočila se i sa preprekama kada je prvi put podnela zahtev za američku vizu, gde je skoro pa odbačena zbog svog muslimanskog porekla.

Međutim, Irinin životni put nije bio samo borba i izazovi. Nakon što je prebrodila teškoće, ona danas stoji kao inspiracija za mnoge mlade devojke širom sveta. Irina Šajk postala je sinonim za snalažljivost i snagu volje.

Danas je najtraženija i najplaćenija manekenka

Irina Šajk
foto: Profimedia

Njena karijera u svetu modelinga brzo je uzela zamah, a Irina je danas jedna od najtraženijih i najplaćenijih manekenki. Nakon petogodišnje veze sa fudbalskom zvezdom Kristijanom Ronaldom, Irina je zakoračila u novu fazu svog ljubavnog života. Srce je poklonila atraktivnom glumcu i režiseru, Bredliju Kuperu.

Irina Šajk je simbol uspeha i istrajnosti, podsećajući sve nas da snovi mogu postati stvarnost čak i kada život postavi najteže prepreke. Njen izuzetan put od siromaštva do svetskog glamura ostavlja nas s divljenjem i inspiracijom.

- Preživljavali smo tako što smo uzgajali i povrće koje smo potom prodavali. Bilo nam je veoma teško - pričala je popularna manekenka.

Svoj tamni ten nasledila je od svog oca koji je bio Tatar, a svetle oči od majke. Irina kaže da su ljudi često mislili da je iz Brazila, zbog svoje karakteristične lepote.

1 / 6 Foto: Profimedia

Iako je želela da se bavi novinarstvom, sudbina je za nju imala drugle planove.

- Volela sam da pišem i znala sam da želim da odem u svet. Imala sam svoj cilj i ostvarila ga - pričala je Irina.

Njena majka je želela da prijavi Irininu sestru u školu lepote, međutim osoblje je odmah primetilu mladu Irinu koja je pošla sa njima. Sa 18 godina otputovala je u Moskvu gde je napravila portfolio i ubrzo se našla u Holivudu odakle je izgradila svoju karijeru.

Irina je veoma vezana za svoju porodicu koju često posećuje.

Irina Šajk, majka šestogodišnje Lee De Sen s bivšim partnerom Bredlijem Kuperom, čuva svoj ljubavni život u privatnosti. Ranije povezana s Bredlijem i Kristijanom Ronaldom, nedavno je izbegla pitanja o navodnoj vezi s povučenim NFL zvezdom Tomom Brejdijem, rekavši "Bez komentara."

Uprkos punom rasporedu, Irina i Bredli stavljaju fokus na roditeljstvo, ističući vrednost vaspitanja i odgajanja svoje ćerke. Irina hvali Bredlija kao 'najboljeg oca', ističući njihovu blisku vezu i tajni jezik komuniciranja na ruskom. Dok prošlost s Tomom Brejdijem ostaje nerazjašnjena, Irina naglašava važnost čuvanja privatnog života i deljenje samo kada to odluči.

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.