BRAT POKOJNE PRINCEZE IZNEO STRAHOVITO PREDVIĐANJE O STANJU KEJT MIDLTON: "To se desilo i MOJOJ SESTRI, I NJOJ ĆE"
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL

oglasio se

BRAT POKOJNE PRINCEZE IZNEO STRAHOVITO PREDVIĐANJE O STANJU KEJT MIDLTON: "To se desilo i MOJOJ SESTRI, I NJOJ ĆE"

Okolnosti njene smrti bile su toliko šokantne da je to nateralo paprace da stvarno pažljivije razmotre što smeju, a što ne", rekao je Čarls

Objavljeno:

Čarls Erl Spenser, brat princeze Dajane, u razgovoru za BBC rekao je kako smatra da je pažnja medija koju je pretrpela njegova sestra mnogo opasnija od one koju sada ima Kejt Midlton.

"Ako se osvrnemo na 1997. godinu i na Dajaninu smrt, mislim da je to jako šokantno. Okolnosti njene smrti bile su toliko šokantne da je to nateralo paprace da stvarno pažljivije razmotre što smeju, a što ne", rekao je Čarls.

Međutim, izjavio je da ga "zabrinjava šta se dogodilo s istinom" usled brojnih teorija zavere o sadašnjoj princezi od Velsa, Kejt Midlton. Kaže da ga brine trenutno stanje jer istina sakrivena zbog raznih priča i teorija.

Svi se pitaju što se događa s Kejt

Kejt Midlton retko se pojavljivala u javnosti otkako je podvrgnuta operaciji abdomena 17. januara, što je dovelo do cunamija spekulacija o njenom nepoznatom zdravstvenom stanju.

Zatim je javno preuzela krivicu za porodičnu fotografiju koju je Kensingtonska palata objavila na Dan majki, što je navelo šest vodećih svetskih agencija za fotografije, uključujući Asocijaciju za štampu, da povuku fotografiju iz svojih galerija zbog zabrinutosti da je „izvor manipulisao slikom', tračnije da je fotošopirana pre objavljivanja.

Uprkos burnim nedeljama koje su iza kraljevske porodice, očekuje se da će i dalje održavati tradiciju objavljivanja nove fotografije za rođendan, a sledeća je princu Luju 23. aprila.

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/Blic žena/Milorad Milovanović/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.