Puštanje vetrova, bubuljice na nezgodnim mestima, erekcije... Glumci otkrili NAJVEĆE BLAMOVE tokom snimanja seksa! (FOTO)
Foto: Stock

nije sve kako smo mislili

Puštanje vetrova, bubuljice na nezgodnim mestima, erekcije... Glumci otkrili NAJVEĆE BLAMOVE tokom snimanja seksa! (FOTO)

- Iz mene je krenulo i nije moglo da stane... Slomila sam tog čoveka. Pustila sam gasove na njega i on se slomio...
Objavljeno:

No najgore od svega bilo mu je, otkriva, što je to jutro otkrio da na guzi ima veliku bubuljicu. Pre snimanja, zamolio je šminkerku, koju je takođe tek upoznao, da mu prekrije tu bubuljicu.

Pre nego što je postao Supermen, Henri Kavil glumio je u seriji 'Tjudorovi' koja je obilovala scenama seksa. U jednoj od njih, glumica kojoj nije odao ime, sedela je na njemu u toplesu. Međutim, on se 'nezgodno' namestio pa je glumičino kretanje izazvalo erekciju.

- Sedela je na meni, imala je predivne grudi, a ja nisam pazio - pričao je Kavil koji se posle snimanja izvinjavao koleginici.

- To sam doživeo samo jednom. Scene seksa su zapravo užasne za snimanje, a moje ponašanje bilo neprihvatljivo - kaže Britanac.

Kristen Šaal priznala je da je tokom snimanja scene seksa s glumcem Vilom Firtom za seriju 'Poslednji čovek na planeti Zemlji' pustila vetar. U trenutku kada je ležala na njemu i šaputala mu nešto seksi, iz nje je 'krenulo' i, kaže, nije ubrzo stalo.

- Slomila sam tog čoveka. Pustil sam gasove na njega i on se slomio - kazala je glumica u jednoj tv emisiji.

(Espreso.co.rs/ 24sata.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.