SVUKLA SE BIVŠA KUMA, PA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Jaka POZADINA u PRVOM PLANU, o ovome svi BRUJE
Milena Kačavenda, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

FOTOGRAFIJA

SVUKLA SE BIVŠA KUMA, PA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Jaka POZADINA u PRVOM PLANU, o ovome svi BRUJE

Milena je veoma posvećena svom fizičkom izgledu

Objavljeno:

Milenu Kačavendu svi znaju kao kumu Ane Ćurčić, a nakon što je ušla u rijaliti šou program "Zadruga 7", napravila je pravu pometnju.

Naime, Milena Kačavenda poznata je kao žena koja drži do sebe kada je fizički izgled u pitanju, a trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga" i koristi poslednje tople dane ove godine da se osunča i svojim izdanjem u kupaćem ostavila je sve bez teksta.

Milena je danas prošetala u jednodelnom kostimu plave boje koji je savršeno istakao njene grudi i zadnjicu, a nosila je takozvane brazilke.

Milena Kačavenda poznata je kao žena koja drži do sebe kada je fizički izgled u pitanju
Milena Kačavenda poznata je kao žena koja drži do sebe kada je fizički izgled u pitanjufoto: prentscreen/ZADRUGA OFFICIAL / TWITTER

Dok se šetala Belom kućom, kamera je sve zabeležila , a mnogim muškarcima nije bilo svejedno dok su gledali Milenu u kupaćem kostimu.

Podsetimo, Milena Kačavenda, nedavno je otkrila detalje iz svoje biografije, koje nismo znali.

Koristi poslednje tople dane ove godine da se osunča i svojim izdanjem u kupaćem ostavila je sve bez teksta.
Koristi poslednje tople dane ove godine da se osunča i svojim izdanjem u kupaćem ostavila je sve bez teksta.foto: prentscreen/ZADRUGA OFFICIAL / TWITTER

- Ja sam Milena Kačavenda. Nisam uspela da završim fakultet, ali mi je žao jer nisam, jer bih bila odličan advokat. Bavila sam se manekenstvom, izdržavala sam porodicu od toga. Svirala sam violončelo, a svoj dubok glas nikad nisam podnosila. Košarku sam igrala godinama. Ne podnosim izdaju, a za mene govore da sam sve manje tolerantna. Ne podnosim tužne priče, jer ni mene niko nije pitao da li sam dobro - rekla je Milena, pa nastavila:

- Govorim pet stranih jezika. Mana mi je jer nisam mudra, ne čitam između redova, ali izdajica nisam. Promenila sam mnogo profesija. Bavim se trajnom šminkom, međunarodni sam trener kad je ta oblast u pitanju. U svom biznisu sam dostigla maksimum, ali sam ovde da objasnim ljudima da ovde nisam zbog Ane Ćučić. Imam dva sjajna sina, obojica studiraju. Razvedena sam, jako dobro kuvam, tu sam tata-mata - istakla je Milena Kačavenda.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.