JELENA ĐOKIĆ POSLE RAZVODA UŽIVA U SVOJOJ OAZI MIRA: Evo gde živi sada sa decom bez Svetozara Cvetkovića!
Foto: Damir Dervišagić

niste znali

JELENA ĐOKIĆ POSLE RAZVODA UŽIVA U SVOJOJ OAZI MIRA: Evo gde živi sada sa decom bez Svetozara Cvetkovića!

Dom Jelene Đokić komforan je stan u elitnom prestoničkom kvartu

Objavljeno:

Dom Jelene Đokić, nakon razvoda od dramskog umetnika Svetozara Cvetkovića, preseljenjem postao je komforan i topao kutak u srcu Beograda.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

U moderno uređenoj nekretnini glumica odgaja sina Luku i ćerku Klaru, uz redovnu pomoć bivšeg supruga sa kojim je po rastanku ostala u korektnim odnosima.

Pri uređenju novog doma Jelena se opredelila za bež-bele nijanse, koje je pritom lepo uklopila sa zidovima u boji avokada, a mada retko kada sa publikom deli svoju intimu jedna fotografija na "Instagramu" bila je dovoljna da oni koji je prate zakorače u njen skriveni svet.

Jelena Đokić
foto: instagram/printscreen

Naime, dramska umetnica poznata po ulogama u serijama "Pet", "Crna svadba" i filmovima "Turneja" i "Smrdljiva bajka" na svom profilu nedavno je objavila dragocen momenat iz kuhinje, iz kog se što - šta moglo zaključiti o talentovanoj riđokosi. Recimo da pod konac drži radnu ploču, posuđe i druge elemente, kao i da odlično sprema krofne sa čokoladom.

Dom Jelene Đokić mesto je u kom glumica gosti prijatelje i kolege, voli da svira gitaru i sprema uloge.

Podsetimo, vest da se čuveni glumački par Svetozar Cvetković i Jelena Đokić razvode je odjeknula u javnosti, ali to nisu jedini gubici sa kojima se glumac susretao.

On je u seriji "Porodica" tumačio lik nekadašnjeg predsednika Vojislava Koštunice, ali taj period pamti još po nečemu i to ne tako prijatnom na šta se osvrnuo.

Svetozar Cvetković, Jelena Đokić
foto: Damir Dervišagić

- Želeo sam da pokažem to vreme kao raspad moje porodice, dakle u najužem smislu moje porodice. Raspad nečega što smo uspostavili od detinjstva kao nešto što je jako čvrsto, a taj raspad porodice se desio isključivo iz tih razloga što je ova sredina i zemlja bila u nesrazmeri sa celim svetom. Porodica je bila porodica koja je bila sastavljena od mojih roditelja, mog brata, mene, naš četvoro u jednom času.

- Na tom mestu je jedna porodica toliko pukla i tu sam osetio da moji roditelji ne mogu da podnesu odlazak jednog njihovog sina iz kuće, tačnije mog brata, na nekoliko desetina hiljada kilometara odatle. I on i ja smo morali da nađemo načine kako da se održimo zajedno, iako na nekom ličnom planu krivim to vreme. Krivim ga lično za to što se unutar nas desilo, jer bismo mi nastavili potpuno drugačije da živimo da se sve to nije desilo. Ta zemlja bi drugačije izgledala - kazao je Svetozar za K1.

Bonus video:

03:27

SVETOZAR CVETKOVIĆ SAVETUJE MLADE: Ne upisujte glumu, bez nje se može (KURIR TV)

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.