POZNATI GLUMAC STRADAO U UKRAJINI: Oduševio je GESTOM PRED SMRT, spasio je život DETETU, a onda je on POGINUO!
Hitna pomoć, Foto: Printscreen

tragedija

POZNATI GLUMAC STRADAO U UKRAJINI: Oduševio je GESTOM PRED SMRT, spasio je život DETETU, a onda je on POGINUO!

Li je na Instagramu objavljivao fotografije s ratišta

Objavljeno: 15:14h

Premijer Velike Britanije Boris Džonson izjavio je da Ukrajina neće "u skorije vreme ući u NATO", ali je i pored toga situacija vrlo napeta.

Nakon što je objavljeno da je u Ukrajini poginuo glumac i televizijski voditelj Paša Li, mediji u ovoj državi pišu kako je poginuo kao pravi heroj. Naime on je pre smrti skinuo svoju pancirku i dao je jednom detetu.

Li je ubijen u ruskom granatiranju grada Irpina koji se nalazi zapadno od Kijeva, a imao je 33 godine. Prošle sedmice se pridružio teritorijalnoj odbrani Oružanih snaga Ukrajine.

1 / 10 Foto: Printscreen

Voditeljka ukrajinskog Centra za građanske slobode Oleksandra Matvičuk ove je nedjelje objavila da je Lijevo telo pronađeno u Irpinu gde je pomagao u evakuaciji grada.

-Našli smo telo našeg Paše Lija. Pomagao je deci da izađu iz kuće za vreme evakuacije Irpena. Paša je skinuo svoju pancirku i obukao je detetu koje je nosio’, napisala je u objavi uz fotografiju Lija u maskirnoj uniformi kako pozira s njemačkim ovčarom.

Li je na Instagramu objavljivao fotografije s ratišta, a poslednji put se javio dva dana pre smrti.

Li je rođen u Krimu, a osim što je radio kao voditelj i glumac bio je poznat po sinkronizaciji za filmove Kralj lavova i Hobit.

Bonus video:

00:36

UKRAJINA: Poginula mlada novinarka i kamerman Foks njuza

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.