OSVANULA INTIMA JELENE KARLEUŠE: Gola golcijata u AKCIJI, Srbija je u NEVERICI! (FOTO)
Foto: Instagram

zaintrigirala

OSVANULA INTIMA JELENE KARLEUŠE: Gola golcijata u AKCIJI, Srbija je u NEVERICI! (FOTO)

Definifivno najbezobrazniji momenat

Objavljeno: 19:17h

Pop zvezda Jelena Karleuša svojim stajlinzima nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ali definitivno najviše provocira kadrovima na kojima je potpuno naga.

Jelena se ne libi da pokaže svoje telo bez odeće, a fanovi joj savetuju da češće bude u tom izdanju jer je, kako pišu, "šteta da bude obučena kada ima takvu figuru i atribute".

Jelena Karleuša
foto: Instagram/karleusastar

Kada je Karleuša je poslednji put pozirala naga i privukla veliku pažnju javnosti, a posebno je isprovocirala jer je tada imala samo patike koje je kreirao slavni reter, Kanje Vest.

Za Noć veštica Jelena je bila nevaljali vilenjak, a fanove je počastila slikom na kojoj ima samo peširić i grudi pokriva rukom. Pop zvezda je pre toga slične kadrove podelila i iz svog doma, na kojima gleda u daljinu, dok njenu kožu "prže" sunčevi zraci.

Jelena je nikad vrelije kadrove jednom prilikom objavila nakon tuširanja, a na sebi je tada imala samo mali peškirić dole, koji samo što ne spadne sa njenog najopasijeg atributa. U prvom planu bila je pevačicina figura peščanog sata, ali i mnogim muškarcima omiljeni deo tela na njoj, koji su se nadali da će peškirić da "sklizne".

Definifivno najbezobrazniji momenat jeste Jelenino plivanje i to bez ičega na sebi. Pevačica se tada opuštala u bazenu svoje nove vile na Dedinju i tada je bila potpuno naga, što je mnogima dodatno podiglo temperaturu vrelog dana.

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

01:07

Karleuša se pojavila u nikad ekstravagantnijem izdanju SVI JOJ GLEDALI U GRUDI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.