GDE SU ZVEZDE ZA DOČEK? Lukas, Dara, Nata, Seka, Prija... Ma cela estrada će divljati, ali sa Cecom će garant biti najluđi provod! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić, Dragan Kadić

ovo će biti najluđi doček ikada!

GDE SU ZVEZDE ZA DOČEK? Lukas, Dara, Nata, Seka, Prija... Ma cela estrada će divljati, ali sa Cecom će garant biti najluđi provod! (FOTO)

Ove godine pruža vam se mogućnost da se od stare oprostite na najbolji mogući način, a mi vam otkrivamo gde će naše zvezde napraviti totalnu ludnicu!
Objavljeno: 08:58h

Doček 2017. ozbiljno preti da postane najluđi u poslednjih nekoliko godina jer su se naši najpoznatiji pevači i pevačice posebno angažovali kako bi vam Nova godina počela na najbolji mogući način.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pevačice Dara Bubamara, Nataša Bekvalac i Aleksandra Prijović nastupiće u Beogradu, a njihovi honorari iznosiće čak do 25.000 evra, ali vredeće vala!

Dara će nastupiti na splavu Bridge, a uz Prijovićku, Petra Mitića i još 4 Zvezde Granda moći ćete da ludujete u restoranu Inter Hollywood.

foto: Daktilo

Nata će nakon nastupa u Trocaderu u Budvi, koji je zakazan za 30. decembar, nastupiti samo dan kasnije u novootvorenom klubu Gotik, smeštenom na jednoj od najatraktivnijih lokacija za noćni život u Beogradu - na mestu čuvenog bivšeg kluba Magacin, u Beton hali.

foto: Dragan Kadić

Nešto veće honorare, a možda i luđi provod, dobiće Željko Joksimović i Zdravko Čolić.

Tako će Željko, koji nastupa na Trgu ispred Starog grada u Budvi, otići bogatiji već 1. januara za 50.000 evra, dok će Čola, koji peva Novosađanima, dobiti desetak hiljada više.

foto: Stefan Jokić

Posle duže pauze, nastup za doček Nove godine imaće i Emina Jahović u jednom budvanskom hotelu, a ona će posle ovog nastupa otići bogatija za oko 20.000 evra.

foto: Damir Dervišagić

Ipak, svi smo dugo čekali da se novopečena mama Seka napokon na kratko odvoji od malenog Jakova i zablista u novogodišnjoj noći...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.