GDE SU ZVEZDE ZA DOČEK? Lukas, Dara, Nata, Seka, Prija... Ma cela estrada će divljati, ali sa Cecom će garant biti najluđi provod! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić, Dragan Kadić

ovo će biti najluđi doček ikada!

GDE SU ZVEZDE ZA DOČEK? Lukas, Dara, Nata, Seka, Prija... Ma cela estrada će divljati, ali sa Cecom će garant biti najluđi provod! (FOTO)

Ove godine pruža vam se mogućnost da se od stare oprostite na najbolji mogući način, a mi vam otkrivamo gde će naše zvezde napraviti totalnu ludnicu!
Objavljeno: 08:58h

Seka će u novogodišnjoj noći nastupiti na Kopaoniku, što će biti njen prvi nastup posle porođaja, a kako bi se vratila u kondiciju i spremna izašla pred publiku, Seka slobodno vreme sve više provodi u teretani.

foto: Printscreen / Instagram / seka Aleksić

Međutim, za sve one koji nisu u mogućnosti da za Novu godinu izdvoje novac, tu je Lepa Brena.

Gradska vlast u Čačku organizovaće koncert Lepe Brene na gradskom trgu za doček Nove godine, za šta će iz gradskog budžeta izdvojiti 2,5 miliona dinara.

foto: Dragan udovičić

Gradska vlast organizovaće i doček srpske Nove godine na gradskom trgu 13. januara, na kome će nastupiti rok sastav Riblja Čorba.

Ipak, građani ovo nisu baš dočekali sa odobravanjem, pa je u Čačaku je pre nekoliko dana grupa građana pokrenula peticiju da se otkaže koncert Lepe Brene za doček Nove godine i da se pare koje je gradska vlast predvidela za taj nastup preusmere za bolesnu i siromašnu decu.

I kulturni centar Jagodine izdvojiće basnoslovnu sumu za novogodišnji nastup Mine Kostić na gradskom trgu, negde oko 7.600 evra.

foto: Dragan Kadić

Beograđani i gosti srpske prestonice Novu godinu, 31. decembra, dočekaće na otvorenom uz Plavi orkestar i Bajagu na Trgu Nikole Pašića, a noć pre na istom mestu nastupiće Bijelo dugme i Aca Lukas.

Ali gde ste pošli, pa nema dočeka bez Cece!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.