On je bio DEČKO Marije Šerifović! Pevačica je priznala vezu sa njim! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Printskrin: Instagram/slavkokalezic

opaaa

On je bio DEČKO Marije Šerifović! Pevačica je priznala vezu sa njim! (FOTO)

Iako retko govori o svom ljubavnom životu, Marija je ovog muškarca predstavila svima
Objavljeno: 09:52h

Jedini dečko koga je javno predstavila, bio je crnogorski pevač Slavko Kalezić koji juče predstavljen kao predstavnik Crne Gore na Evroviziji 2017. On je učestvovao u "X-faktoru", a tamo je čak i jedno vreme bio voditelj. U momentu kada ga je produkcija zamenila i na njegovo mesto dovela Anu Mihajlovski, došlo je do incidenta - oni su se prepirali na sceni u toku snimanja, a svađa je nastavljena i u bekstejdžu gde je Slavko navodno lupao na vrata šminkernice u kojoj je bila Ana.

Veza pop pevačice i crnogorskog pevača i glumca nije trajala dugo. Raskinuli su nakon šest meseci zabavljanja.

Iako su izjavljivali da ne strahuju od veze na daljinu, Kragujevčanka i Podgoričanin navodno su raskinuli jer nisu mogli da usklade poslovne obaveze i stalno budu zajedno. Međutim, u javnosti se potom spekulisalo da je njihova veza zapravo bila samo marketinški trik.

Slavko Kalezić rođen je 4.10.1985. u Podgorici. Nakon završene Filološke gimnazije, 2004. godine upisao je Fakultet dramskih umetnosti na Cetinju, u klasi profesora Bore Stjepanovića. Sada je na magistarskim studijima, takođe na Fakultetu dramskih umetnosti.

U Crnogorskom narodnom pozorištu, čiji je i stalni član od 2008. godine, glumio je u predstavama: Art export, San letnje noći, Večera budala, Ovo nije što mislite da jeste, Gorski vijenac i Očevi su grad(ili). U CNP – u glumio je u operi Balkanska carica, u režiji Radmile Vojvodić, kao i u operi Artilerija rustikana, Muzičke škole "Vasa Pavić" iz Podgorice. Pored predstava u svojoj matičnoj kući, igrao je i u projektima drugih teatara.

Glumio je u filmovima crnogorske produkcije "Desant na Prčevo", reditelja Draška Đurovića, "Lokalni vampir", reditelja Branka Baletića i "Dečaci iz Ulice Marksa i Engelsa", reditelja Nikole Vukčevića. Iza sebe ima i ostvarenja u filmovima strane produkcije, kao što su: "Babuška Ana", "Agent sa dva lica", oba u ruskoj produkciji, zatim "Čovjek koji je htio mirno živjeti svoj život", reditelja Luke Besson – a, u francuskoj produkciji.

Snimio je treći serijal poznate serije "Budva na pjenu od mora", reditelja Milana Karadžića kao i pilot epizodu serije "Progres", reditelja Miloša Radunovića.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.