On njoj milione, a ona njemu: Jelena Golubović bogatom biznismenu za Novu poklonila...Blam će je pratiti celog života! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

pravi poklon za muškarca

On njoj milione, a ona njemu: Jelena Golubović bogatom biznismenu za Novu poklonila...Blam će je pratiti celog života! (FOTO)

On ima divnu porodicu. Ja sam bila prva devojka koju je on pre 20 godina doveo u svoju kuću i tada sam mu upoznala roditelje i brata - kazala je rediteljka
Objavljeno:

- Budući da je moj Kipranin poslovan čovek, ja sam njemu za Novu godinu poklonila set kravata. Kravata je simbol muškosti i muževnosti. Pored toga, uzela sam mu i posteljinu - kazala rediteljka.

Jelena nam je otkrila i to da je već upoznala porodicu svog izabranika.

- On ima divnu porodicu. Ja sam bila prva devojka koju je on pre 20 godina doveo u svoju kuću i tada sam mu upoznala roditelje i brata. To je bio jedan Božićni ručak, a verovatno ćemo se i u 2017. godini opet sastati na porodičnom ručku. Nažalost, otac mu nije više živ, ali jedva čekam da vidim njegovu mamu i brata.

foto: Damir Dervišagić

Pobednica Farme 7 je pored svog biznismena uspela da zaboravi sve bivše partnere i da vrati osmeh na lice nakon burnog raskida sa Dautom Dašom Kalačem.

- Zovem ga ''moja beba'', a tako zove i on mene. Osećam se kao da niko nije postojao pre njega u mom životu. Sve bivše ljubavi sam zaboravila pored njega i spremna sam da otpočnem jedan novi život, možda čak i na Kipru. Volela bih da se ostvarim kao majka, a možda to bude i u 2017. godini, ko zna - kaže Jelena ushićeno.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.