KAD JE LUK - NEK JE PRAZILUK Božićna trpeza srpskih zvezda: Ko juri novčić, ko sam mesi česnicu, a ko kolač od đumbira? (FOTO)
Foto: Instagram, Marina Lopičić

kad je luk nek je praziluk

KAD JE LUK - NEK JE PRAZILUK Božićna trpeza srpskih zvezda: Ko juri novčić, ko sam mesi česnicu, a ko kolač od đumbira? (FOTO)

U domovima naših poznatih faca na božićnoj trpezi naći će se razne đakonije, koje i nismo znali da uopšte postoje...
Objavljeno:

Atraktivna voditeljka Sanja Kužet sa majkom i sestrom svake godine priprema bogatu prazničnu trpezu, dok njen otac sa unucima seče badnjak i uči ih običajima kojih se cela porodica Kužet pridržava. - Za Badnji dan smo u kući i tada svi postimo i pripremamo se za sutrašnji dan. Božićna trpeza mora biti bogata i ukusna. Mama mesi česnicu, ja još uvek ne znam to da radim, ali ima vremena i to da naučim. Nikad nije kasno - rekla je Sanja i istakla da mami pomaže u kuhinji oko drugih jela za koja se izveštila. - Pripremam ribu i posne salate, koje obožavam. Inače ću se potruditi da priredim nešto kako bi nam praznici bili lepši i zabavniji - ispričala je voditeljka jednom prilikom za Kurir.

foto: Zorana Jevtić

Srpskoj glumici Mariji Karan koja je svoje prvo dete donela na svet u februaru ove godine, praznici su veoma važni u njenoj porodici.

Otkad su postali roditelji, Marija i njen suprug Džoel Lubin uživaju u pravoj porodičnoj idili: oni su maksimalno posvećeni svom sinčiću Marku Leu, a njihovi životi obojeni su veseljem i ljubavlju.

U skladu sa tim, Marija je već za katolički Božić iznenadila svog sinčića najpoznatijom američkom poslasticom i đakonijom za koju mnogi od nas nisu ni čuli!

Ona je otkrila da je kućica napravljena od kolača od đumbira posebno probudila radoznalost njenog sina, kao i da, dok iščekuje praznike, Marko Leo nosi kapicu sličnu onima kakve u pričama o Severnom polu imaju Deda Mrazovi pomoćnici.

Yummy roof top ! 1st Christmas #gingerbreadhouse #happyholidays @solvangbakery

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on

Pevač Darko Lazić je prošle godine poranio i još po mraku uneo badnjak u kuću, a supruga Ana je spremila trpezu i svim vernicima u ime čitave porodice čestitala praznik.

Srecan Badnji dan ❤️

A photo posted by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on

A kod Novaka, Božić, kao najlepši hrišćanski praznik, ne sme da prođe tek tako. Novak i supruga Jelena su, prošle godine, kako tradicija nalaže, lomili česnicu.

- P. S. Nismo pronašli novčić - napisao je Novak u svečanom i istovremeno šaljivom tonu.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.