DEVEDESETIH su nizali HITOVE: Njihova slava je bila najkratkotrajnija u SVETU ESTRADE svih vremena! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Gde je sada?

DEVEDESETIH su nizali HITOVE: Njihova slava je bila najkratkotrajnija u SVETU ESTRADE svih vremena! (VIDEO)

Ako vas ova pesma ne vrati u prošlost, ništa neće
Objavljeno: 22:00h

Bio je siguran da je pesma “Noć sa tobom” ili kako je više znaju “Sedi tu kraj mene” veliki hit u najavi posle ovacije publike na Tašu.

U početku su svi mislili da potiču iz Hrvatske što je bilo izuzetno dobro jer je Hrvatska imala najbolju dens produkciju kao i pesme. 1995 uradio je projekat sa Vukanom Stojanovićem, snimili su dva spota. Pre MayDay je bio veliki poštovalac tadašnje RAP scene pod uticajem njegove velike prijateljice Sonje Perić koja je prva promovisala RAP i HIP HOP kod nas na YU radiju.

Pesma “Srce” koju je otpevao za Gru-a je postala neverovatan hit. Za njega je još pevao i “Dosta mi je svega”. Takođe je radio sam i sa Ilom. Pre svega toga imao je rock bend “Revolt ’68.

- Muzika je ostala primarno-sekundarna delatnost u mom životu. Lista onoga što sam radio van muzike je ogromna: od rada u kancelariji preko mnogo kreativnih pa i fizičkih poslova. Nisam stalno zaposlen i to je cena kojom plaćam svoju slobodu. Te devedesete su mi ostale u magnovenju, kao i ove dvehiljadite, u novom veku. Pobegli smo od kvazinarodnjaka jer su uzeli sve medijske prostore u Srbiji i regionu. Vraća se dens i rep scena pa imam dosta gostovanja, ali me solo album ne zanima jer to kod nas nema dobar prolaz, rekao je pre nekog vremena Nenad za Puls.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.