Nije u redu tući žene, ali sve je OK ako mu batine oprosti na TV: Gledala sam prvi put Sve za ljubav i imam samo 2 utiska! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Emotion Production, Facebook

veći užas u životu nisam videla

Nije u redu tući žene, ali sve je OK ako mu batine oprosti na TV: Gledala sam prvi put Sve za ljubav i imam samo 2 utiska! (FOTO)

Osim toga što je voditeljka zgodna do zla boga, ja i dalje ne verujem šta sam odgledala!
Objavljeno:

Da vam kažem odmah na početku, volim ja treševe, trećerazredne produkcije, nebuloze, isprazne priče i glupe fore, jer osim transfera blama, u celoj toj imbecilnosti nađe se i nešto toliko apsurdno da vam na kraju bude čak i smešno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dobro, možda nemam baš neki smisao za humor, ali, ruku na srce, voli naš narod jeftine forice i humor iz serija Radoša Bajića. A tek priče rađene po romanima Mir Jam i u režiji Zdravka Šotre - na to svi otkidaju. Što bi se onda emisija "Sve za ljubav razlikovala"?

Ali, nažalost, razlika je velika! Ako zanemarimo otužnu melodiju uz stihove "Sve za ljuba, sve za ljubav, sve za ljubaaav", koji se beskonačno ponavljaju, jer verovatno aranžer i tekstopisac nisu baš bili inspirisani u datom trenutku, sam početak emisije i nije toliko loš.

foto: Printscreen/Youtube/Emotion Production

Verovatno bi se velika većina muške populacije obradovala čim vidi voditeljku Katarinu Šišmanović koja stvarno kida kako izgleda, ali šteta pa joj glumačke, a vala i pregovaračke sposobnosti nisu jača strana.

foto: Dragan Kadić

Posle nekih tridesetak minuta dosadiće vam da samo blenete u nju, mada realno nećete je se puno ni nagledati pošto će naravno posle najave emisije krenuti blok reklama u trajanju od 20 minuta.

Na moju veliku žalost, ja sam bila baš uporna, pa sam, što bi voditelji rekli, ostala kraj malih ekrana i imala i šta da vidim!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.