Nije u redu tući žene, ali sve je OK ako mu batine oprosti na TV: Gledala sam prvi put Sve za ljubav i imam samo 2 utiska! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Emotion Production, Facebook

veći užas u životu nisam videla

Nije u redu tući žene, ali sve je OK ako mu batine oprosti na TV: Gledala sam prvi put Sve za ljubav i imam samo 2 utiska! (FOTO)

Osim toga što je voditeljka zgodna do zla boga, ja i dalje ne verujem šta sam odgledala!
Objavljeno:

Emisija je koncipirana tako da se kroz čitavu epizodu provlači jedna glavna priča, koja se svaki čast prekida nekom nebitnom sporednom budalaštinom tipa dečko devojci poklonio ružu, nju dirnuo njegov gest, pustila je suzu i i onda su se nežno zagrlili.

Ta glavna priča u epizodi na koju sam ja nabasala bila je totalni hit: muž je bio bolesno ljubomoran na svoju ženu za koju su mu govorili da se vucara po selu sa svim i svakim (a ona nikad grđa), pratio je i smarao, a čak je par puta i dobro izudarao! Sad mu kao krivo, mnogo se kaje, voli je do neba, shvatio je da je budala, pa je spreman na sve da se pomire, a nedostaje mu i ćerka koju je gospođa odvela.

foto: Printscreen/Youtube/Emotion Production

I gde ćete boljeg načina za pomirenje nego da u emisiji na nacionalnoj televiziji molite nekoga da vam oprosti, iznosite sav svoj prljav veš na izvolte i blatite i sebe i svoju porodicu?

Gospodin ostavljeni i ucveljeni ispričao je voditeljki sve muke koje ga more, ispovedao svoje grehe kao da je kod popa, ali ona je ipak ta koja je pobedila!

Šišmanovićeva ga je sve vreme slušala sa puno razumevanja i saosećanja, a iz nje je prosto vrištalo koliko je sve to lažno i iskarikirano, a onda mu je (to je najjači deo) jednim prekornim, učiteljskim glasom objasnila kako nije lepo tući ženu.

Objašnjavala mu je to nekih dobrih 15 minuta, pričala mu da je slabić, da nije pravi muškarac, da to nije ljubav i šta sve ne još, da bi mu na kraju saopštila da ona ipak vidi koliko je njemu teško i koliko se kaje, pa je spremna da pređe preko toga što je tukao ženu i pomogne mu da se pomire. Ma dajtee!!!

Dobro mu nije tražila tri "Zdravo Marijo" i četiri "Oče naš".

Bilo kako bilo, bivši nasilnik se na kraju našao sa ženom, drhtao je, klečao, plakao, a ona - tvrda ko kamen. Ne da pa to ti je!

Ali, čekajte! Nije kraj! Par meseci kasnije našli su se i razgovarali, a onda je voditeljka rekla: "Da li mu je oprostila, saznaćete posle reklama".

E onda sam ja promenila kanal... Preživeću i bez tog saznanja...

foto: Facebook

Da vam sve rezimiram u samo dva utiska! Oni najblaže rečeno nisu normalni, svi oni, a voditeljka je PRESEKSI!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.