RASPUSTILA SE POSLE RAZVODA OD LAZARA! Danica Ristovski se OBNAŽILA, šta ti se desilo?! (FOTO)
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PROMENA!

RASPUSTILA SE POSLE RAZVODA OD LAZARA! Danica Ristovski se OBNAŽILA, šta ti se desilo?! (FOTO)

Njihova ljubavna priča počela je još u studentskim danima

Objavljeno: 08:33h

Dame se ne pitaju za godine, ali kada žena izgleda odlično, kao Danica Ristovski, onda je kompliment istaći da će početkom novembra proslaviti 67. rođendan.

Popularna glumica nedavno se razvela, posle četiri decenije braka, što joj sigurno nije lako palo. Ipak, hrabro je odlučila da nastavi, ne ostavljajući sebi vreme za tugu.

Danica Ristovski
foto: Miroslav Milic/ATAImages

Ove jeseni ponovo ćemo je gledati u seriji “Igra sudbine”, koja je stigla do četvrte sezone. U predahu od posla Danica je sa svojim prijateljima, Milicom Milšom i Žarkom Jokanovićem, otputovala u Egipat, gde je uživala u moru i suncu.

Na proslavi povodom početka emitovanja novih epizoda serije u kojoj igra lik Ljiljane Karamatijević Lile, Danica Ristovski zablistala je u elegantnoj crnoj haljini, uz koju je ponela svetlucavu ešarpu, kao i retro naočare sa tamnim staklima, koje su već neko vreme njen zaštitni znak.

Podsetimo, glumački par Lazar i Danica Ristovski razveli su se nakon 42 godine braka.

Imajući u vidu da su važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni Srbije, teško je bilo i pretpostaviti šta bi mogao biti uzrok razlaza dvoje renomiranih glumaca.

- Nismo se razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca - izjavio je Lazar u ekskluzivnoj ispovesti za Gloriu.

Njihova ljubavna priča počela je još u studentskim danima. Između Danice i Lazara emocije su se rodile već pri prvom susretu, a glumica je neretko isticala da se odmah zaljubila u Lazin šarm i fizički izgled.

Venčali su se 1980. godine, a u braku su dobili dva sina - Petra koji je filmski producent i reditelj i Jovana koji je završio ekonomiju. Starij sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok je mlađi Jovan, sa suprugom Ljiljanom, prošlog septembra dobio naslednika Bogdana.

Ni bogat i ispunjen porodični život, ni uspešne karijere, ni četrdeset i kusur godina pod istim krovom, po svemu sudeći, nisu bili dovoljni da Danicu i Lazara odvrate od odluke da potpišu papire za razvod.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.