MA NEMA ŠANSE DA POGODITE O KOME JE REČ: Pevačica je BOGATAŠICA udata za MOĆNIKA, a sad izgleda SKROZ DRUGAČIJE
Foto: Facebook printscreen/Branka Sovrlić

opa bato!

MA NEMA ŠANSE DA POGODITE O KOME JE REČ: Pevačica je BOGATAŠICA udata za MOĆNIKA, a sad izgleda SKROZ DRUGAČIJE

Kakva promena!

Objavljeno:

Pevačica trenutno uživa na luskuznom putovanju po Majorci.

Ona je u sunčanu Španiju otišla sa drugaricom, a na Instagramu je redovna u objavljivanju fotografija sa ovog putovanja.

Ono što se da primetiti jeste da Branka Sovrlić i u šesdesetim godinama izgeda fantastično, a za razilku od većine svojih koleginica, nije pobornik fotošopa i tvrdi da ne obrađuje fotografije, kao i da je zadovoljna svojim izgledom.

- Nema potrebe za tim, zadovoljna sam svojim izgledom. Ne želim da na fotografijama izgledam kao da imam 20 godina, kada sam na javnoj sceni već 37. Uostalom, zdravlje je najvažnije. Duša je ono što licu daje lepotu - rekla je pevačica, pa otkrila kako se provodi na putovanju:

- Uživam sa drugaricom na Majorci, smeštene smo u hotelu sa bazenom. Sve je krcato. Želim da napunim baterije za obaveze koje me čekaju kada se vratim u Sarajevo.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/branka_sovrlic

Pevačica voli da ide u šoping i kupuje poklone kako za sebe tako i za druge, pa se sa putovanja nikada ne vreća praznih ruku.

- Još uvek nisam obišla šoping centre, pre svega ću da se osunčam i kupam, a posle će biti vremena i za kupovinu - rekla je Branka.

Na njenom fejsbuk nalogu je objavljena i njena stara fotografija, a mnogi je nisu prepoznali na prvu.

Podsetimo, pevačica Branka Sovrlić bila je na vrhuncu karijere '80-ih i '90-ih godina prošlog veka, a danas sa svojim suprugom, koji je uz nju od početka karijere uživa u plodovima njihovog rada.

Sadik Pašić Paja, branka sovrlić
foto: Printscreen Instagram

Kako kaže, kada želi da je oraspoloži muž joj uglavnom pokloni neki skupoceni poklon. Prošle godine ju je častio ni manje ni više nego najnovijim mercedesom.

- Našli smo se, od početka karijere smo zajedno, ja sam njegova beba. Kada me iznenadi, onda bude dobro, prošle godine mi je kupio mercedes. Takav je da mi kaže: “Kod tebe su pare, uzmi šta hoćeš”. On je prvi koji primeti da sam tužna.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.