JOŠ GOLIH SLIKA?! Darina AGONIJA se nastavlja... Ponovo je ucenjuju vulgarnim fotkama?! (FOTO)
Foto: preentscreen, instagram

ZAR OPET?!

JOŠ GOLIH SLIKA?! Darina AGONIJA se nastavlja... Ponovo je ucenjuju vulgarnim fotkama?! (FOTO)

ponovo se javljaju nepoznate osobe i prete joj objavom identičnih fotogrfaija
Objavljeno:

Užasno je što su te fotke objavljene, ali mene nije sramota jer sam ih slala svom mužu. Nastale su u mom stanu, u našoj spavaćoj sobi. Kada smo bili razdvojeni, ja sam njemu slala te fotografije. Pa svi to rade! Ne postoji čovek koji u svom mobilnom telefonu nema bar jednu fotografiju na kojoj je go. Ma svi smo mi rođeni goli, a to što Milan i ja radimo je ljubav, strast - rekla je pevačica tada u jednom intervjuu.

Međutim, sada posle više od godinu dana Daru ponovo ucenjuju, a kako otkriva izvor blizak pevačici za Pink.rs, ponovo se javljaju nepoznate osobe i prete joj objavom identičnih fotogrfaija.

- Dara je nedavno primila poruku u kojoj joj neko poručuje da će se njene fotografije na kojima je naga ponovo naći u javnosti. Međutim, u porukama nije precizirano o kakvim se fotografijama tačno radi i da li je ponovo reč o starim. Ako je reč o starim, tu nema prostora za ucenu, jer je to već viđeno, a novih, kako Dara tvrdi, nema. Tako da je neko uspeo samo da je uznemiri u smislu da je ponovo podseća na agoniju koju je prošla- otkrio je izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, međutim ona je ostala nedostupna za komentar.

Bonus video

Transformacija može da počne: Uz Veljka Sekin uspeh je zagarantovan

(Espreso.co.rs/Pink)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.