ŠOKANTNE ISPOVESTI KOJE SU POTRESLE SRBIJU! Kada su ove zvezde progovorile, sav pakao se otvorio!
Foto: Printscreen

Istine

ŠOKANTNE ISPOVESTI KOJE SU POTRESLE SRBIJU! Kada su ove zvezde progovorile, sav pakao se otvorio!

Mnoge pevačice, glumice, i poznate ličnosti kriju velike tajne, ali kada sve to izađe na površinu...
Objavljeno:
foto: Printscreen/Instagram/ruzicaveljkovic

Ružica Veljković izjavila je u rijalitiju Parovi da je doživela "psihičko i fizičko" maltretiranje od strane svog tadašnjeg dečka, pevača "Granda" Andrije Markovića Akija

- Bio je previše ljubomoran na sve muškarce koje poznajem, naročito na Bojana, brata Boška Jankovića. U njega sam bila zaljubljena i to sam Akiju ispričala, ali s bivšim ništa nisam imala, javljala sam mu se samo kad ga sretnem. Akija je sve to nerviralo i počeo je, prvo psihički, a onda i fizički da me maltretira. Dobijala sam svakog dana batine, imala sam modrice po licu i telu. Maltretiranje je počelo kada me je Bojan pozdravio preko drugarice. Rasprava je trajala sat vremena, a onda me je bacio na pod, lupio mi šamar i razvlačio me po patosu. Borila sam se koliko sam mogla - ispričala je Ružica i briznula u plač.

foto: Luka Šarac, Damir Dervišagić

Ana Bekuta konačno je posle 40 godina ćutanja progovorila o tome kako je sina Igora Polića nakon rođenja ostavila u domu za nezbrinutu decu.

Pevačica je naslednika rodila sa samo 17 godina u vanbračnoj vezi. Taj period joj je, kaže, najteži u životu. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

– Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih – otvorila je dušu Ana.

foto: Marina Lopičić

Nekadašnja voditeljka Televizije Pink i bivša devojka Baneta Trifunovića, Aida Alilović, već nekoliko meseci nalazi se u veoma teškoj porodičnoj situaciji.

Naime, Aida je statusom na društvenoj mreži Fejsbuk priznala da je se otac odrekao nakon udaje i rođenja ćerke.

- Krajem jula prošle godine postala sam mama. Tačno dva meseca kasnije bila sam na sahrani moje mame. Tri meseca posle, otac me se odrekao. U tom emotivnom rolerkosteru, shvatila sam da su radost i bol istog intenziteta, a da od nas zavisi za šta ćemo se odlučiti. I zato draga Rima, hvala ti za šest meseci radosti - napisala je Aida na ovoj društvenoj mreži.

Bonus video

Bio je najduhovitiji srpski voditelj, Minimaksovi fazoni se prepričavaju i 12 godina posle njegove smrti

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.