BRUTALAN ODGOVOR DEJANA DRAGOJEVIĆA STANIJINOM BIVŠEM: Izneo skandalozne DETALJE, spomenuo i NARKOTIKE
Dejan Dragojević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rat se nastavlja

BRUTALAN ODGOVOR DEJANA DRAGOJEVIĆA STANIJINOM BIVŠEM: Izneo skandalozne DETALJE, spomenuo i NARKOTIKE

Pobednik pete sezone Dejan Dragojević žestoko je odgovorio Asminu Durdžiću.

Objavljeno: 22:45h

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", sinoć se oglasio i žestoko prokomentarisao aktuelna dešavanja u rijalitiju "Elita". Njegovo komentarisanje nije se dopalo oženjenom vereniku Stanije Dobrojević, Asminu Durdžiću, pa je danas odlučio da mu odgovori putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Na hrpu iznetih gadosti i optužbi sad je u svom stilu putem Instagram profila odgovorio Dejan Dragojević.

- Asim Betmen u usta mu ga metnem. Šutnula te Standža, kaže da nosiš fejk Versaći i da noge ti smrde kroz patike. I nisam Dejan Caroj*bić, nego Asimoje*bić. Ja sam tvoj Bob Kane, on je napravio Betmena, a ja ću tebe - piše na storiju, dok na sledećem stoji:

Dejan Dragojević odgovorio Asminu Durdžić
Dejan Dragojević odgovorio Asminu Durdžićfoto: Printscreen Instagram/dejan_dragojevic_official_

- Kako se osećaš kad kao otac iznosiš informacije da je žena (majka tvog deteta) narkomanka. Kako ćeš objasniti svojoj ćerki da si joj oskrnavio majku za sva vremena? I da je najgora na svetu... Rodila ti je onu lepotu. Idi opet kod Karamujića da ti uradi tehnički, spržen si od žutog. I zašto si sina strpao u dom? Ti si socijalni radnik, svu svoju decu si u dom poslao. Ti si najgori otac babo veka... Ne živim na marsu i ne preti mi, jer ako tebi krenu svi Stanijini zvaćeš Elon Muska da uzmeš kartu za Neptun. Ne brani ti Staniju, nije ti dete rodila i nemaš ti uslove za nju šupalj džep. Obezbedi svoju krv, osiguraj dom, ne budi džek kad si krek, skini se sa kašike. Dosta od mene, upali Tiktok da te giftam - pisalo je na storiju.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.