BAKA JE PALA U NESVEST OD RADA NA NJIVI, A JA OD DIJETE: Potresna ispovest SRPSKE MANEKENKE O PREŽIVLJAVANJU potresla je svet! (FOTO)
Foto: Printsrcreen/Instagram/inesklara

ljudskost

BAKA JE PALA U NESVEST OD RADA NA NJIVI, A JA OD DIJETE: Potresna ispovest SRPSKE MANEKENKE O PREŽIVLJAVANJU potresla je svet! (FOTO)

Srpska manekenka, Ines Klara, objavila je fotografiju na svom Instagram profilu, kojom je dirnula svoje pratioce na ovoj društvenoj mreži
Objavljeno:

Tb ????

A post shared by Ines Klara (@inesklara) on

- Volim da se setim ovog dana. Ja sam pala u nesvest na Fashion Week-u jer sam drzala neku glupu dijetu. Ova divna baka je radila ceo dan na njivi i pozlilo joj je i otekli su joj prsti. Tresla se od straha, iako je osmehom pokusavala sve da ubedi da se ne boji. Iako smo naizgled razlicite, mi smo iste. Uhvatila sam je za ruku da pokusam da joj prenesem deo moje snage, a tek kasnije sam shvatila da je i ona mene smirila. Ma koliko godina, iskustva, uspeha, novca imale, sve smo iste. I umesto sto se konstantno takmicimo, zene treba da budu podrska jedna drugoj. Ja se radujem kada vidim srecnu zenu, bilo da je njena sreca gomila dece i muz ili tona cipela i torbi ili izlasci i putovanja ili tetovaze i motori... - napisala je ona u opisu fotografije.

Volim da se setim ovog dana. Ja sam pala u nesvest na Fashion Week-u jer sam drzala neku glupu dijetu. Ova divna baka je radila ceo dan na njivi i pozlilo joj je i otekli su joj prsti. Tresla se od straha, iako je osmehom pokusavala sve da ubedi da se ne boji. Iako smo naizgled razlicite, mi smo iste. Uhvatila sam je za ruku da pokusam da joj prenesem deo moje snage, a tek kasnije sam shvatila da je i ona mene smirila. Ma koliko godina, iskustva, uspeha, novca imale, sve smo iste. I umesto sto se konstantno takmicimo, zene treba da budu podrska jedna drugoj. Ja se radujem kada vidim srecnu zenu, bilo da je njena sreca gomila dece i muz ili tona cipela i torbi ili izlasci i putovanja ili tetovaze i motori.. Ne zavidim, mogu nesto da naucim od nje. Ne osudjujem, svako ima pravo na izbor. Ne znam kada su zene postale jedne drugoj neprijatelji i kada su ljubomora i zloban osmeh zamenili jedno iskreno "Bravo"? Bravo sto si pokrenula mlada firmu, a ne "sta bre ova mala zna u njenim godinama." Bravo sto sto si u cetrdesetim pokrenula firmu, a ne "bolje da pazi na decu nego sto je po ceo dan u kancelariji." Bravo sto si podigla troje dece i kuvas i peres za petoro svaki dan, nego "ma ona je obicna domacica, to nije posao". Bravo sto si priustila sebi skupe cizme, sada si me motivisala da vise radim, a ne "Bolje da trazi muza nego sto sopinguje cizme, a i noge joj izgledaju debelo u njima." Bile bi mnogo jace kada bi bile prijatelji jedne drugima, jer smo sve mnogo slicnije nego sto izgleda. Sve smo zene. Ne saplicimo vec pruzimo ruku jedna drugoj ❤

A post shared by Ines Klara (@inesklara) on

- Ne zavidim, mogu nesto da naucim od nje. Ne osudjujem, svako ima pravo na izbor. Ne znam kada su zene postale jedne drugoj neprijatelji i kada su ljubomora i zloban osmeh zamenili jedno iskreno "Bravo"? Bravo sto si pokrenula mlada firmu, a ne "sta bre ova mala zna u njenim godinama." Bravo sto sto si u cetrdesetim pokrenula firmu, a ne "bolje da pazi na decu nego sto je po ceo dan u kancelariji." Bravo sto si podigla troje dece i kuvas i peres za petoro svaki dan, nego "ma ona je obicna domacica, to nije posao". Bravo sto si priustila sebi skupe cizme, sada si me motivisala da vise radim, a ne "Bolje da trazi muza nego sto sopinguje cizme, a i noge joj izgledaju debelo u njima." Bile bi mnogo jace kada bi bile prijatelji jedne drugima, jer smo sve mnogo slicnije nego sto izgleda. Sve smo zene. Ne saplicimo vec pruzimo ruku jedna drugoj. - završila je Ines svoje izlaganje, i time izazvala lavinu pozitivnih komentara od strane svojih pratilaca.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.