U JEKU RAZVODA DRAGANE I TONIJA OGLASILA SE NJENA NAJBOLJA DRUGARICA: Karleuša nije ŠTEDELA REČI, pljušte UVREDE
Dragana Mirković I Jelena Karleuša, Foto: Damir Dervišagić

HIT NA INTERNETU

U JEKU RAZVODA DRAGANE I TONIJA OGLASILA SE NJENA NAJBOLJA DRUGARICA: Karleuša nije ŠTEDELA REČI, pljušte UVREDE

Karleuša nije mogla da se suzdrži i na svoj sopstven način odlučila je da napiše sve što misli

Objavljeno: 17:49h

Dragana Mirković sve je iznenadila kada je saopštila da je posle 24 godine podnela papire za razvod braka od Tonija Bijelića s koji ima dvoje dece.

Kako su mediji preneli, Toni navodno ima novu devojku za koju se priča da je 15 godina mlađa, a u jeku priča o njihovom razvodu oglasila se i Jelena Karleuša.

Karleuša nije mogla da se suzdrži i na svoj sopstven način odlučila je da napiše sve što misli o muškarcima.

Dragana Mirković sve je iznenadila kada je saopštila da je posle 24 godine podnela papire za razvod braka
Dragana Mirković sve je iznenadila kada je saopštila da je posle 24 godine podnela papire za razvod brakafoto: Printscreen/Instagram/draganamirkovic

"Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme a, da je bila srećna. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi. Koji je, bre, vama muškarci k**ac? Samo znate da gledate svoju g*zicu, da pravite sranja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vređate i omalovažavate žene, samoživi, umišljeni da žene postoje da vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, p**e, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prijave čarape! Pa, pitam: "Koji vam je, bre, više k**ac?!'", Karleuša je žestoko napala jači pol na Instagramu, pa nastavila:

"Kada žena hoće malo pažnje, onda je smaračica, kad se sređuje onda je k**va, kad se ne sređuje, onda je svaka druga bolja, kad vam proverava telefon onda je psiho, kad plače, ne znate da porazgovarate, nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove. Kad hoće da joj kupite j*beni poklon onda je sponzoruša, a kada vam prebacuje što niste onda imate teoriju da treba da je srećna što vas ima, takve Apolone?!

1 / 6 Foto: Instagram/karleusastar

Vi više i ne j**ete kako treba, tačnije, pretvorili ste se u neke lažne j**ače jer samo pričate bajke i pretite, a realnost je poražavajuca! Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ženomrsci! I to ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje".

Bonus video:

03:14

Dragana Mirković i Goga Sekulić

(Espreso/Mondo/AK./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.